Ο ΟΦΗ έχει προετοιμαστεί για την μεταγραφική περίοδο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διάφορα ονόματα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ και είναι δεδομένο πως έχει ξεκινήσει η προεργασία.

Μπορεί προς το παρόν να μην έχει βγει τίποτα προς τα έξω από την πλευρά του ΟΦΗ όμως είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι στην ομάδα έχουν ξεκινήσει την προεργασία για την μεταγραφική ενίσχυση της εν όψει του δευτέρου γύρου. Στον ΟΦΗ έχουν καταλήξει στις θέσεις που η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και ανάλογα με τα αυτά τα θέλω, σκοπός είναι να γίνουν προσθήκες παικτών που θα μπουν αμέσως στην ενδεκάδα.

Στον ΟΦΗ σκανάρουν, προς το παρόν, την αγορά των παικτών που είναι ελεύθεροι και οι οποίοι δεν έχουν ομάδα και στόχος είναι να υπάρξει επιλογή παικτών που θα έρθουν και θα μπουν αμέσως στην ομάδα και όχι να γίνουν διαθέσιμοι μετά από μικρό χρονικό διάστημα. Με την κατηγορία των “ελεύθερων”, ήδη γίνεται μια προεργασία με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι πρόκειται να υπάρξουν εξελίξεις πριν τα Χριστούγεννα. Συν τοις άλλοις, εδώ και μια εβδομάδα βρίσκεται στο εξωτερικό ο Γιάννης Σαμαράς για υποθέσεις που αφορούν τον ΟΦΗ και είναι δεδομένο πως οι κατευθύνσεις του Διευθυντή Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ θα κινηθούν πάνω στα παραπάνω δεδομένα.

Άλλωστε, στον ΟΦΗ γνωρίζουν καλά το τι χρειάζεται η ομάδα και δεν πρόκειται να προχωρήσουν την τελευταία στιγμή για την μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου. Σκοπός είναι να είναι πανέτοιμη η ομάδα με την έλευση του νέου χρόνου και να μην χαθεί ούτε μια ημέρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook