Τα θετικά των Ζωσιμάδων

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η καλή παρουσία του Σάσι στα Γιάννενα και η δεύτερη σερί καλή εμφάνιση του Τυνήσιου πρέπει να διατηρήσει τουλάχιστον τα θετικά στοιχεία του αγώνα των Ιωαννίνων.

Μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί τα αρνητικά του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα, δεν θα δούμε το ποτήρι μισογεμάτο αλλά υπάρχουν και πράγματα που πρέπει να τα αναφέρουμε. Από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ προέκυψαν και θετικά μαντάτα που πρέπει να τα αναφέρουμε.

Ένα εξ’ αυτών είναι το γεγονός ότι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι είναι η καλή συνεργασία που είχαν Ποτουρίδης και Παπάζογλου. Ο δεύτερος έκανε πολύ καλή εμφάνιση και έδειξε πως συνεργάζεται αρκετά καλά με τον Ποτουρίδη. Οι δυο τους είχαν καλές συνεργασίες στο κέντρο της άμυνας και σε γενικές γραμμές δεν αντιμετώπισαν προβλήματα στην επιθετικότητα του ΠΑΣ.

Όπως επίσης ένα θετικό που προέκυψε από το ματς του Σαββάτου, ήταν η καλή εμφάνιση του Ισμαήλ Σάσι. Είναι γεγονός ότι ο Τυνήσιος, μέχρι και το ματς με τον Άρη, δεν είχε πραγματοποιήσει καθόλου καλές εμφανίσεις δικαιώνοντας τον Παπαδόπουλο για τον μικρό χρόνο συμμετοχής που του είχε δώσει. Στο παιχνίδι με τον Άρη, πέραν του γκολ που έχει πετύχει, είναι ιδιαίτερα κινητικός όπως και προχθές όπου αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, παίρνει πάνω του αρκετές επιθέσεις και κάνει την άμυνα του ΠΑΣ να τον αισθανθεί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook