Τέσσερα ερωτηματικά εν όψει Παναθηναϊκού

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το πρωί της Τρίτης ξεκινάει η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι της Κυριακής με το Νίκο Παπαδόπουλο να έχει τέσσερις πονοκέφαλους εν όψει ΠΑΟ.

Η αποστολή του ΟΦΗ επέστρεψε στα Γιάννενα αργά το βράδυ της Κυριακής και την Δευτέρα οι παίκτες είχαν ρεπό με την επιστροφή τους στο γήπεδο να γίνεται το πρωί της Τρίτης, οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό την προσεχής Κυριακή. Ωστόσο, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο ιατρικό δελτίο του ΟΦΗ καθώς από το παιχνίδι των Ιωαννίνων απουσίασαν τέσσερις ποδοσφαιριστές. Οι Αραβίδης, Κουτσιανικούλης, Νέιρα, Ντίνας.

Λογικά, εκείνος του οποίου η επιστροφή θεωρείται σίγουρη είναι αυτή του Χρίστου Αραβίδη που έμεινε εκτός λόγω της ίωσης ενώ πλέον μένει να δούμε τι θα γίνει με τους υπόλοιπους τρεις. Ο Κουτσιανικούλης αποχώρησε από την προπόνηση της Παρασκευής με ενοχλήσεις στον δικέφαλο ενώ οι Νέιρα, Ντίνας θα ανεβάσουν ρυθμούς αλλά η συμμετοχή τους παραμένει ερωτηματικό. Ήδη έχουν λείψει για μεγάλο χρονικό διάστημα και ειδικά οι δικές τους επιστροφές θα παίξουν σημαντικό ρόλο αφού ο ΟΦΗ έχει αρκετά κενά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook