Ψάχνει την… εξιλέωση η ΑΕΚ, δοκιμάζεται στο «Βικελίδης» ο Παναθηναϊκός

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για το δεύτερο σκέλος της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague Σουρωτή, με τα βλέμματα να είναι στραμμένα σε ΟΑΚΑ και «Κλεάνθης Βικελίδης». Μάχη για την «ουρά» στη Λιβαδειά.

Στις 17:15 ο Λεβαδειακός υποδέχεται στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς τον Αστέρα Τρίπολης, με τις δυο ομάδες να ψάχνουν εναγωνίως την νίκη προκειμένου να αναρριχηθούν βαθμολογικά, μιας και αμφότερες βρίσκονται σε ιδιαίτερα δεινή θέση. Η ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα επανέφερε την γκρίνια και τον προβληματισμό στους Βοιωτούς ενώ αντιθέτως το ντεμπούτο του Γιώργου Παράσχου στην τεχνική ηγεσία των Αρκάδων συνοδεύτηκε με νίκη και πολλά χαμόγελα. Απόντες για τους γηπεδούχους οι Ντιόγκο, Βίντεκερ και Μανγκά, χωρίς προβλήματα ταξίδεψαν οι φιλοξενούμενοι στην Βοιωτία.

Στις 19:00 ο «ανεβασμένος» Άρης υποδέχεται στο κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Παναθηναϊκό και φιλοδοξεί να «χτίσει» ένα μικρό σερί μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ στο ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη. O 53χρονος τεχνικός δεν έχει ηττηθεί ποτέ σε εντός έδρας παιχνίδι από τους «πράσινους», οι οποίοι από την μεριά τους προέρχονται από την πιο «χορταστική» φετινή τους εμφάνιση και το επιβλητικό 5-1 επί του Απόλλωνα. Χωρίς σημαντικά προβλήματα τραυματισμών οι «κιτρινόμαυροι», επιστρέφει στην αποστολή του «τριφυλλιού» ο Διούδης, νοκ-άουτ οι Κουλιμπαλί, Μουνιέ.

Μισή ώρα αργότερα η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Ξάνθη και ψάχνει το κατάλληλο αντίδοτο για να επουλώσει τις πληγές της μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Το κλίμα ήταν ούτως ή άλλως βαρύ μετά την ήττα στο Αγρίνιο και η μεσοβδόμαδη ήττα από τον Άγιαξ σε συνδυασμό με τον μαθηματικό αποκλεισμό της από την συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ήρθαν για να…δέσει το γλυκό. Η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη, ωστόσο η Ξάνθη έχει αποδείξει επανειλημμένως ότι είναι ικανή να κάνει την ζημιά. Εκτός για την Ένωση οι Σιμόες, Μπακασέτας, Λαμπρόπουλος που τέθηκαν εκτός πλάνων του Μαρίνου Ουζουνίδη, ενώ για τους Ακρίτες ο Μίλαν Ράσταβατς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Μπαξεβανίδη και των τραυματιών Σιλά, Φλίσκα, Ντε Λούκας και Φασίδη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook