Το ΟΦΗ – Άρης με τα “μάτια” της Σουπερ Λιγκ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η διοργανώτρια αρχή κάνει την προαναγγελία του αγώνα του “Γεντί Κουλέ” με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.

Μετά από τέσσερις ήττες στη σειρά, ο ΟΦΗ πήρε ισοπαλία στη Λαμία και νίκησε τον Ολυμπιακό, ελπίζοντας ότι ήταν η ώρα της ανάκαμψης. Ωστόσο έμεινε με αυτή τη νίκη και μετά από τέσσερα παιχνίδια χωρίς ήττα, υπέκυψε στη Λιβαδειά. Βέβαια έχει βελτιωθεί αμυντικά, αφού δέχτηκε 13 γκολ στα πέντε πρώτα παιχνίδια και τρία στα πέντε επόμενα. Ωστόσο τα τέσσερα που είχε πετύχει στα πέντε πρώτα, έγιναν τρία στα επόμενα πέντε.

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Άρη, μια ομάδα που ξεκίνησε φιλόδοξα, κάμφθηκε στα δύσκολα χάνοντας τέσσερα παιχνίδια, με αποτέλεσμα να χάσει τη δουλειά του ο Πάκο Ερέρα. Αφού νίκησε στη Ριζούπολη, κάνει νέο ξεκίνημα τώρα με τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο του. Το καλό για τον Άρη είναι ότι δεν έχει ισοπαλίες και οι πέντε νίκες τον κρατούν ψηλά στη βαθμολογία. Και ο Παντελίδης δεν έχει χάσει στο ντεμπούτο του στους πάγκους του ΠΑΣ Γιάννινα, του Λεβαδειακού, του Ηρακλή και του Αστέρα Τρίπολης.

Οι δύο ομάδες τις δύο προηγούμενες σεζόν βρέθηκαν αντίπαλες στη Φούτμπολ Λιγκ, όπου είχαν από μια νίκη και δύο ισοπαλίες. Για τη Super League Σουρωτή παίζουν για πρώτη φορά από τον Μάρτιο του 2014. Ο ΟΦΗ δεν έχει χάσει τα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους, ενώ ο Άρης είχε κερδίσει τα επτά αμέσως προηγούμενα στη σειρά! Στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ νίκησε στα δύο τελευταία με 2-0, αφού είχε χάσει και τα τρια προηγούμενα με 1-0.

Η ιστορία

Νίκες  ΟΦΗ: 26

Ισοπαλίες: 13

Νίκες Άρης: 35

Με γηπεδούχο τον ΟΦΗ

Νίκες  ΟΦΗ: 21

Ισοπαλίες: 7

Νίκες Άρης: 9

Twitter: @Super_League_GR

Instagram: @Super_League_GR

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook