Χατζηνικολάου: “Μεταμορφώνεται στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ – καλύτερη ομάδα ο Άρης”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην προπονητής του Άρη και του ΟΦΗ Γιάννης Χατζηνικολάου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Άρη: «Ο Άρης, κατ’ αρχήν, πρέπει να περιμένει πολύ κόσμο στο γήπεδο. Πάντα το “Γεντί Κουλέ” είναι δυνατό για τον γηπεδούχο. Μπορεί ο ΟΦΗ να μην έχει τόσο καλή παρουσία, όμως, μέσα στο Ηράκλειο μεταμορφώνεται. Μην ξεχνάτε πως κέρδισε τον Ολυμπιακό στην έδρα του. Είναι μια δύσκολη έξοδος για τον Άρη, από πλευράς έδρας. Από πλευράς δυνατοτήτων, ο Άρης είναι καλύτερη ομάδα, έρχεται από μια εκτός έδρας νίκη και ψυχολογικά είναι καλά».

Για την αλλαγή προπονητή: «Και αυτό είναι στα θετικά. Κάθε αλλαγή προπονητή δίνει νέο ενδιαφέρον κυρίως στους παίκτες που δεν παίζουν. Δημιουργείται νέο ενδιαφέρον στις προπονήσεις και όλο αυτό φέρνει βελτίωση στην ομάδα. Το ότι έγινε δείπνο συγκαταλέγεται στα θετικά, προσπαθεί ο νέος προπονητής να φέρει οικογενειακό κλίμα στην ομάδα και να τους φέρει όλους κοντά».

Για τον «θετικό βαθμό» που βάζουν οι παίκτες στον νέο προπονητή:«Θυμάμαι όταν έπαιζαν στον Άρη οι Γκάλης, Γιαννάκης με προπονητή τον Ιωαννίδη, ο οποίος έλεγε ότι ο παίκτης είναι για να παίζει και όχι για να βαθμολογεί».

Για το αν έπρεπε να φύγει ο Ερέρα: «Η διοίκηση αποφασίζει. Αν με ρωτούσατε πριν την αλλαγή θα έλεγα όχι. Δεν περίμενα καν την αλλαγή προπονητή. Ναι μεν υπήρχε το βάρος των τεσσάρων ηττών, όμως είναι και θέμα τύχης. Αν έμπαινε το πέναλτι με τον ΠΑΟΚ δεν υπήρχε η αλλαγή προπονητή, κι ας έρχονταν οι ήττες με ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Ήταν βαρόμετρο η ήττα από τον ΠΑΟΚ».

Για τους Σάββα και Σάκη Παντελίδη: «Τους ξέρω καλά, έχω θετική άποψη και για τους δύο. Για τον Σάκη, και μόνο το ότι ήμασταν μαζί σε Πλατανιά, Ηρακλή, Άρη, Πανθρακικό τα λέει όλα. Σε ό,τι αφορά τον Σάββα, τον θεωρώ καλό προπονητή. Είναι φίλος, του εύχομαι τα καλύτερα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook