“Ο κόσμος του ΟΦΗ να καταλάβει ότι δεν υπάρχει μαγικό ραβδάκι”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μπάμπης Μουστακίδης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το παιχνίδι του “Γεντί Κουλέ” και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του για το μέλλον του ΟΦΗ τονίζοντας ότι “χρειάζεται χρόνο και υπομονή ώστε να έρθουν τα αποτελέσματα”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπάμπης Μουστακίδης στον Athletic Radio 104,2

Για τον Ευγένιο Γκέραρντ: “Σίγουρα, ήταν το πιο ξεχωριστό κεφάλαιο στην ιστορία του ΟΦΗ. Σηματοδοτεί την παρουσία του ΟΦΗ όλα αυτά τα χρόνια. Από τα χέρια του πέρασαν άπειροι ποδοσφαιριστές όπως και εγώ που είχα την χαρά να συνεργαστώ μαζί του. Μπορώ να πω ότι αν είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του νεότερος, θα είχα διαφορετική πορεία. Δεν νομίζω ότι πρόκειται να υπάρξει αναπλήρωση του κενού που άφησε ο Μίστερ. Ήταν μοναδικό φαινόμενο που πιστεύω ότι δεν θα καταρριφθεί ποτέ. Ακόμα και όταν δεν προπονούσε παρέμενε μια προσωπικότητα που ήταν πολύ ισχυρή”.

Για τη αλλαγή σελίδας στον ΟΦΗ: “Βλέποντας το βίντεο με την παρουσίαση, μπορεί η ομάδα να πάει μπροστά αρκεί να υπάρχει υπομονή και εμπιστοσύνη. Πρόκειται για ανθρώπους και προσωπικότητες που δεδομένα αγαπούν τον ΟΦΗ και πρέπει να έχουν τον χρόνο για να υπάρξουν τα αποτελέσματα. Γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει ΟΦΗ και πιστεύω πως αυτό που σχεδιάζουν, θα βρει ανταπόκριση. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι δεν υπάρχει μαγικό ραβδάκι, στην Ελλάδα δυστυχώς η λέξη υπομονή δεν υπάρχει γιατί όλα εξαρτώνται από τα αποτελέσματα. Όταν υπάρξει ένα άτυχο αποτέλεσμα και δεν είναι αυτό που περιμένεις τότε χάνεται η υπομονή. Οι ομάδες δεν χτίζονται από την μια ημέρα στην άλλη. Η εμπιστοσύνη και το χτίσιμο μιας ομάδας έρχεται μέσα από την δουλειά”.

Για τον Άρη: Υπήρξε μεγάλη γκρίνια για τα αποτελέσματα και για τον τρόπο που διαχειριζόταν αυτά. Τελικά, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, καταρρίφθηκε αυτό που σχεδιαζόταν το καλοκαίρι και να σκεφτείς ότι ο Άρης είναι σε μια βαθμολογική θέση που έπρεπε να μην πάρει βιαστικά κάποιες αποφάσεις. Τώρα έχει άλλον προπονητή και όλοι είναι αισιόδοξοι ότι θα γυρίσει η κατάσταση”.

Για το παιχνίδι της Κυριακής: “Σίγουρα τα παιδιά που είναι μέσα στην ομάδα είναι σε θέση να γνωρίζουν καλύτερα. Τόσο ο ΟΦΗ, όσο και ο Άρης για τους δικούς του λόγους, ξεχωριστά, βρίσκονται υπό πίεση. Και βασικά δεν υπάρχει ομάδα που να μην έχει πίεση. Είναι ένα παιχνίδι πολύ ειδικών συνθηκών. Ο ΟΦΗ είναι χαμηλά στην βαθμολογία και προσπαθεί να ξεφύγει μέσα από την προσπάθεια του προπονητή και των παιδιών ενώ ο Άρης είναι σε μια θέση που βλέπει υψηλότερα. Είναι ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών γιατί ο ΟΦΗ θέλει να πάρει βαθμολογικό αέρα και ο Άρης, μετά το διπλό στην Ριζούπολη, προσπάθησε να δουλέψει μέσα στην διακοπή και θέλει να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό”.

Για το Νίκο Παπαδόπουλο: “Ο Νίκος είναι η συμπάθεια μου προπονητικά και το γνωρίζει πολύ καλά. Μου άρεσε ως προπονητής από όταν ήταν στον Άρη. Είναι από τα παιδιά που δουλεύουν σωστά, έχει σωστή νοοτροπία και οι ομάδες στις οποίες εργάστηκε έχουν σωστό προσανατολισμό. Η ομάδα θα βελτιώνεται όσο περνάει ο καιρός και πιστεύω πως με την οργάνωση που υπάρχει πλέον στον ΟΦΗ, θα του δοθούν τα εφόδια ώστε να λειτουργήσει και εκείνος με καλύτερο τρόπο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook