To who is who των νέων προπονητών των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Βασίλης Παπαδάκης, Μανώλης Παπαδάκης και Μανώλης Συκιωτάκης είναι τα τρία νέα πρόσωπα στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ και το Gentikoule σας τους παρουσιάζει.

Σήμερα το πρωί έγιναν γνωστά, τρία ακόμα ονόματα προπονητών που προσλήφθηκαν από τον ΟΦΗ προκειμένου να στελεχώσουν τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ.

Οι Βασίλης Παπαδάκης, Μανώλης Παπαδάκης – απλή συνωνυμία μεταξύ τους – και Μανώλης Συκιωτάκης αναλαμβάνουν πόστο στην ακαδημία του ΟΦΗ και θα είναι μεταξύ των νέων προσώπων σε ένα πρότζεκτ που με την πάροδο του χρόνου θα οργανώνεται και θα γιγαντώνεται ακόμα περισσότερο.

Ο Μανώλης Παπαδάκης είναι ένα εκ των παιδιών του Ευγένιου Γκέραρντ και είναι ένας προπονητής άρτια καταρτισμένος στα τμήματα υποδομής. Τα προηγούμενα χρόνια συνεργάστηκε με τον Γιάννη Σαμαρά, τόσο στον Παναθηναϊκό (περισσότερο) όσο και στην ΑΕΚ (λιγότερο) ενώ τα τελευταία χρόνια έχει επιστρέψει στο Ηράκλειο.

Ο Βασίλης Παπαδάκης ήταν, μέχρι πρότινος, προπονητής στην Κ15 της ΑΕΚ και αποτελεί ένα εκ των προσώπων που βρίσκονται στο επιτελείο του Γιάννη Σαμαρά με τον οποίο επίσης συνεργάστηκε στην Ένωση. Μάλιστα την φετινή σεζόν ξεκίνησε στον πάγκο της Κ15 της ΑΕΚ από όπου έφυγε για να έρθει στο Ηράκλειο.

Τέλος, ο Μανώλης Συκιωτάκης είναι και εκείνος γνώστης του αντικειμένου έχοντας εργαστεί στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ αλλά και εν συνεχεία στην ακαδημία του Αθλόπολις. Αγωνίστηκε στον ΟΦΗ ’94 ως επιθετικός.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook