Θέμα: Ο γιος του Αρτέμιεβ έφαγε “κόλλημα” με τον ΟΦΗ μέσα στην πόλη!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule αποκαλύπτει πως προέκυψε η παρουσία του Ρώσου αστροναύτη στο “Βαρδινογιάννειο” μετά από αίτημα του γιου του που είναι “κολλημένος” με την μπάλα.

Η παρουσία ενός από τους πιο διάσημους κοσμοναύτες του κόσμου στην Κρήτη δεν αποτελεί είδηση αφού αρκετοί συνάδελφοι του έρχονται στο νησί προκειμένου να ακολουθήσουν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης μετά την επιστροφή τους από το διάστημα.

Όμως πως ξεκίνησε η ιστορία διασύνδεσης του Αρτέμιεβ με τον ΟΦΗ; Ο Ρώσος βρίσκεται οικογενειακώς στο Ηράκλειο όπου σε ξενοδοχείο της Αμμουδάρας ακολουθεί το ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Σε μια από τις βόλτες του στην πόλη, ο γιος του Αρτέμιεβ έβλεπε συνεχώς και παντού το σήμα του ΟΦΗ. Σε αυτοκόλλητα, σε ρούχα ανθρώπων που περπατούσαν στους δρόμους και επειδή ο μικρός έχει τρέλα με το ποδόσφαιρο, ζήτησε από τους ανθρώπους που συνοδεύουν την οικογένεια, να του πουν ποιος είναι ο ΟΦΗ.

Οι Έλληνες συνοδοί του Ρώσου, του εξήγησαν την ιστορία του ΟΦΗ και το γεγονός ότι αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας και ο μικρός ζήτησε να επισκεφτεί μια προπόνηση του. Έτσι, οι άνθρωποι που συνόδευαν τον Αρτέμιεβ επικοινώνησαν με την ΠΑΕ ζητώντας από τον ΟΦΗ να παρακολουθήσει η οικογένεια μια προπόνηση.

Ο ΟΦΗ ανταποκρίθηκε αμέσως και προσκάλεσε την οικογένεια στο “Βαρδινογιάννειο” που βρέθηκε το πρωί στο ΒΑΚ και παρακολούθησε από κοντά την προπόνηση των παικτών του Νίκου Παπαδόπουλου όπου και χάρισαν στον μικρό μια φανέλα του Μανώλη Παπαστεριανού ενώ, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, έκαναν επίσημη πρόσκληση για το παιχνίδι με τον Άρη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook