Παπαδόπουλος: «Καλή η εικόνα της ομάδας, μας έλειπε η τελική προσπάθεια»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του από τον Λεβαδειακό (2-1), τονίζοντας ότι η γενική εικόνα των παικτών του ήταν πολύ καλή αλλά η έλλειψη τελικών προσπαθειών ήταν το στοιχείο που τους στέρησε τη νίκη.

Ααλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Στο δεύτερο ημίχρονο και με την αλλαγή σχηματισμού αλλά και με την κατοχή μπάλας δεν κινδυνέψαμε σχεδόν καθόλου. Θεωρώ ότι έπρεπε να βγάλουμε κάποιες ευκαιρίες να βάλουμε τη μπάλα περισσότερο στην περιοχή δυστυχώς δεν το κάναμε, για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι από το παιχνίδι.

Η εικόνα της ομάδα μέχρι το ύψος της περιοχής ήταν πολύ καλή, εκεί όμως μας έλειπε το να βγάλουμε ευκαιρίες δυστυχώς σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό και να καταλαβαίνεις το πλεονέκτημα σου. Προσπαθήσαμε να πάμε αρκετές φορές από τη δεξιά πλευρά, όσες φορές το κάναμε είχαμε προϋποθέσεις για να πετύχουμε κάποιο γκολ όμως η εικόνα της ομάδας ήταν πολύ καλή σε γενικές γραμμές μας έλειπε μόνο η τελική προσπάθεια.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια, υπάρχει διακοπή, ελπίζω να μας βοηθήσει η επιστροφή κάποιων παικτών που είναι τραυματίες και τιμωρημένοι. Με στεναχωρεί που δεν πήραμε κάτι από το παιχνίδι όμως το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε».

Πηγή: Sdna.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook