Παίρνουν μέτρα στον ΟΦΗ υπέρ κόσμου και παικτών!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το χθεσινό, νέο, φιάσκο με τον κόσμο του ΟΦΗ που δεν μπήκε στο γήπεδο έφτασε στο αμήν και στην ΠΑΕ ετοιμάζονται να πάρουν δραστικά μέτρα.

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, χθες παίχτηκε ακόμα ένα κακόγουστο αστείο στην υπόθεση των εισιτηρίων και φαίνεται πως αναμένεται να υπάρξουν σύντομα εξελίξεις στην συνεργασία με την εταιρεία ηλεκτρονικής διαχείρισης εισιτηρίων. Στον ΟΦΗ τονίζουν ότι δεν πρόκειται να ανεχθούν κανένα πρόβλημα που θα παρουσιαστεί στο μέλλον και τα οποία αφορούν, πρωτίστως, την συνεργασία με τον κόσμο και τις παροχές που χρειάζεται να υπάρχουν προς όφελος των φιλάθλων του συλλόγου.

Ήδη νωρίτερα είχαμε αναφέρει πως ο Μιχάλης Μπούσης ήταν έντονα δυσαρεστημένος από το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με την είσοδο του κόσμου στο γήπεδο και είναι πλέον θέμα χρόνου να παρθούν και πιο δραστικά μέτρα.

Προβλήματα όπως η διάθεση των εισιτηρίων ή η πρόσβαση στις εξέδρες δεν πρόκειται να παρουσιαστούν ξανά ή τουλάχιστον θα γίνει προσπάθεια ώστε να μην εμφανιστούν στο μέλλον. Μάλιστα, όπως τόνιζαν με νόημα στον ΟΦΗ, “οποιαδήποτε δέσμευση ή συμφωνία του παρελθόντος δεν συνάδει με την λειτουργία της ομάδας, θα διακόπτεται άμεσα”.

Μάλιστα, η παραπάνω παράμετρος δεν αφορά μόνο τον κόσμο του ΟΦΗ αλλά και την ίδια την ομάδα καθώς σκοπός είναι η βελτίωση των υπηρεσιών προς το ποδοσφαιρικό τμήμα και υπογραμμίζουν ότι θα “τελειώνουν” άμεσα οποιεσδήποτε συμφωνίες – δεσμεύσεις του παρελθόντος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook