Αναστόπουλος: «Δεν είναι ντέρμπι το παιχνίδι ΟΦΗ – Εργοτέλης»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

O Nίκος Αναστόπουλος με συνέντευξη του τόνισε ότι δεν είναι ντέρμπι το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Εργοτέλη και χαρακτήρισε θετική, την μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας.

Αναλυτικά ο Αναστόπουλος δήλωσε στο ραδιόφωνο του gazzetta.gr:

Για το πρώτο ταμείο στον ΟΦΗ: «Έχουμε παίξει μόλις τρία παιχνίδια, γιατί ξέρετε τα προβλήματα που υπάρχουν με τις ομάδες που δεν έχουν αντικατασταθεί. Σε αυτά προστίθενται και τα διάφορα προβλήματα που είχαμε λόγω των μπαράζ που τελείωσαν στις 2 Αυγούστου. Παρά τα προβλήματα, θα έλεγα ότι η συγκομιδή είναι θετική».

Για το ματς με τον Εργοτέλη και τη νίκη του ΟΦΗ: «Ντέρμπι δεν είναι, μόνο με την έννοια ότι είναι δύο ομάδες που έχουν έδρα την Κρήτη. Είχαμε καλή παρουσία, ήμασταν πολύ δυνατοί στο χώρο του κέντρου, δεν δώσαμε τη δυνατότητα να κάνουν το παιχνίδι τους οι καλοί παίκτες του Εργοτέλη. Από εκεί και πέρα είχαμε ευκαιρίες, αν ήμασταν πιο ουσιαστικοί…

Για τον βαθμό ετοιμότητας του ΟΦΗ: «Όχι, δεν είναι ακριβώς στο επίπεδο που θα θέλαμε. Γενικά στο μοντέρνο ποδόσφαιρο πρέπει να έχεις αντοχή· αν δεν έχεις καλή φυσική κατάσταση και ταχύτητα δεν κάνεις τίποτα. Εδώ βλέπουμε έναν Ιμπαγάσα 37 χρονών να τρέχει τόσο απέναντι στην Άρσεναλ. Δεν μιλάω για την προετοιμασία δύο βδομάδων που κάναμε· για να έχει βάση η προετοιμασία πρέπει να είναι από 6-8 εβδομάδες. Εμείς την τρίτη βδομάδα παίξαμε. Αν δεν έχεις καλή φυσική κατάσταση, δεν πας μπροστά. Δεν γίνεται χωρίς φυσική κατάσταση. Ο Ιμπαγάσα δεν είναι ανασταλτικός, είναι δημιουργικός και τον βλέπουμε να τρέχει τόσο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook