Γκώνιας: «Ο ΟΦΗ θα παίξει ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την πεποίθηση του ότι ο ΟΦΗ θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος εξέφρασε ο Τάκης Γκώνιας μιλώντας στον Athletic Radio 104,2. Διαβάστε ακόμα τι ξεχώρισε από τις δύο ομάδες αλλά και για την προσπάθεια του Νίκου Μαχλά.

Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού και του Ηρακλή βρέθηκε στο Ηράκλειο το Σαββατοκύριακο λόγω της συμμετοχής του σε ένα τουρνουά γκολφ και δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το ματς του ΟΦΗ με τον Εργοτέλη από τις εξέδρες του «Γεντί Κουλέ».

Μάλιστα, ο Τάκης Γκώνιας είχε να λέει για την καυτή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «το «Γεντί Κουλέ» θα παίξει καθοριστικό ρόλο ώστε ο ΟΦΗ να πετύχει τους στόχους του και δίνει μεγάλη ώθηση στους παίκτες του.

Όσον αφορά το παιχνίδι των δύο ομάδων, το χαρακτήρισε «νευρικό και ντέρμπι. Κατά συνέπεια ένα τέτοιο ματς χαρακτηρίζεται από νεύρα και πολλά φάουλ. Ο ΟΦΗ έκανε 27 φάουλ και ο Εργοτέλης 24».

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάκης Γκώνιας στον Athletic Radio 104,2

Για τον ΟΦΗ: «Αυτό που μου άρεσε από τον ΟΦΗ ήταν ο Σουμπίνιο που από τα δικά του πόδια περνούσαν όλες οι επιθέσεις. Ήταν δύσκολο για τον κύριο Αναστόπουλο να προγραμματίσει αυτό που ήθελε για τη νέα περίοδο. Ακόμα έρχονται ποδοσφαιριστές. Είναι σημαντικό για τον ΟΦΗ ότι έχει προετοιμαστεί σχετικά καλά και με το πέρασμα του χρόνου θα παίξει ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο».

Για τον Εργοτέλη: «Ο Εργοτέλης παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων. Πιστεύω ότι η απουσία του Λεάλ έχει στοιχήσει αρκετά στον Εργοτέλη και αυτό πρέπει να το αντιμετωπίσει ώστε να βρει τον αντίδοτο. Από μια ομάδα που είναι δουλεμένη και κατάλληλα προετοιμασμένη, περίμενα περισσότερα πράγματα».

Για το αν επηρεάστηκαν οι παίκτες του Εργοτέλη από την ατμόσφαιρα του «Γεντί Κουλέ»: «Πιστεύω ότι επηρεάστηκαν από την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε. Ήταν μια ατμόσφαιρα ποδοσφαιρική και αρκετά καλή. Καλό θα ήταν να γινόταν το παιχνίδι παρουσία και των φιλάθλων του Εργοτέλη».

Για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων: «Από την μια είναι άσχημο αλλά από την άλλη θετικό γιατί θα μπει ένα τέλος. Στην Ελλάδα υπάρχουν νόμοι όμως δεν τους αφήνουν να λειτουργήσουν. Μακάρι να μπει ένα τέλος και να μην μπορεί να επηρεάσει κανένας άλλος το αποτέλεσμα παρά μόνο οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές».

Για το Νίκο Μαχλά: «Είναι άκρως πετυχημένος ο Νίκος Μαχλάς. Κάνει τεράστια δουλειά και παρά τα τεράστια οικονομικά προβλήματα του ΟΦΗ, κρατάει τον σύλλογο σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο και πλέον βρίσκεται στην Σούπερ Λιγκ».

Για τον ίδιο: «Έχω πάρει ήδη το δίπλωμα προπονητή και νιώθω πανέτοιμος. Πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου για να βρεθώ στον πάγκο μιας ομάδας γιατί έχω να δώσω πολλά πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook