Ο Μανώλης Πατεμτζής στο Gentikoule / «Στόχος να ενώσουμε το παρελθόν με το μέλλον»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Από χθες το βράδυ ο σύλλογος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ γύρισε σελίδα με τον Μανώλη Πατεμτζή να αναλαμβάνει καθήκοντα νέου προέδρου. «Στόχος μας είναι να ενώσουμε το παρελθόν με το μέλλον» δήλωσε στο Gentikoule.

Ο παλαίμαχος αμυντικός του ΟΦΗ τόνισε αρχικά ότι «γίνεται μια νέα αρχή για τον σύλλογο παλαιμάχων του ΟΦΗ. Ο σύλλογος εμπλουτίστηκε από νέους παλαίμαχους, αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτήν την έκφραση, και με παιδιά όπως οι Πέτρος Μαρινάκης, Παύλος Αδάμος, Ανδρέας Σκέντζος, Κώστας Χανιωτάκης» και συνέχισε λέγοντας ότι «δημιουργήθηκε ένα κράμα παλαιμάχων παλιότερης και νεότερης γενιάς και στόχος είναι να κρατήσουμε ζωντανό τον σύλλογο όπως έκανε η προηγούμενη διοίκηση και για αυτόν τον λόγο αξίζουν να τους δώσουμε συγχαρητήρια».

Όσον αφορά τους στόχους της νέας διοίκησης που αναδείχθηκε, ο Μανώλης Πατεμτζής τονίζει στο Gentikoule ότι «στόχος μας είναι να ενώσουμε το παρελθόν με το μέλλον. Θέλουμε να κρατήσουμε ζωντανό τον σύλλογο παλαιμάχων και εκεί που χρειάζεται θα παρεμβαίνουμε. Θέλουμε να έχουμε έναν χώρο συνάντησης, να συζητάμε για τον ΟΦΗ και να βοηθάμε ηθικά την ομάδα. Όπου χρειαστεί, θα έχουμε λόγο και παρέμβαση και θα το κάνουμε».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook