Ο Δημήτρης Μαχαίρας στο Gentikoule: “Είμαστε μια γροθιά, το γκολ στον Ανέστη”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

O Δημήτρης Μαχαίρας πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ στην Σπάρτη και το Gentikoule τον συνάντησε έξω από το γήπεδο με τον μέσο του ΟΦΗ να μιλάει για τις οδηγίες του Νίκου Παπαδόπουλου αλλά και το σύνθημα που ενώνει όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο δυναμικός αμυντικός μέσος αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή του ΟΦΗ τον περασμένο Ιανουάριο και έναν μήνα μετά πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ στην Σπάρτη ανοίγοντας τον δρόμο για μια νίκη κομβικής σημασίας. Το Gentikoule τον συνάντησε έξω από το γήπεδο ενώ ο ίδιος έφευγε για την ιδιαίτερη πατρίδα του, τον Πύργο προκειμένου να εκμεταλλευτεί το ρεπό που έδωσε, στους παίκτες του, ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Μιλώντας αρχικά για το καταπληκτικό γκολ που πέτυχε, ο 27χρονος αμυντικός χαφ είπε: “Όταν κερδίσαμε το φάουλ, με φώναξε ο προπονητής μου πριν την εκτέλεση και μου είπε να κάνω εγώ το σουτ. Τα παιδιά μου έστρωσαν την μπάλα, εκείνη πήγε μέσα και τέλος καλό, όλα καλα”. 

Ο πανηγυρισμός στην συνέχεια και η αφιέρωση στον Ανέστη Νάστο δείχνει και το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στο ποδοσφαιρικό τμήμα με τον Μαχαίρα να τονίζει ότι “ο Ανέστης είχε την αγωνία του, μετά το τέλος του αγώνα όλα τα παιδιά μάθαμε ότι όλα πήγαν καλά και όλοι μας έπρεπε να αφιερώσουμε το γκολ σε εκείνον. Μπροστά στις ανθρώπινες σχέσεις δεν υπάρχει κάτι άλλο. Όλοι είμαστε μια γροθιά” και συνεχίζει: “Δεν έχει σημασία αν παίζω εγώ ή κάποιο άλλο παιδί. Σημασία έχει ο στόχος που έχει θέσει ο ΟΦΗ και δεν είναι άλλος από την άνοδο”.

Ο ίδιος πάντως, παρότι βρίσκεται στην ομάδα μικρό χρονικό διάστημα έχει δείξει ότι έχει δεθεί πολύ σύντομα και υπογραμμίζει ότι “από όταν ενσωματώθηκα στην ομάδα, με αγκάλιασαν όλα τα παιδιά. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια και σε αυτό έχει παίξει μεγάλο ρόλο και ο προπονητής μας. Μας έχει κάνει πολύ δεμένους και όλοι σκεφτόμαστε πως δεν έχει σημασία αν θα παίζω εγώ ή κάποιος άλλος αλλά να κερδίζει ο ΟΦΗ. Ο κόσμος είναι δίπλα μας, είναι ο 12ος παίκτης μας και μαζί του προχωράμε και εμείς δουλεύοντας μόνο για το καλό του ΟΦΗ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook