Η πίστη του Χόρχε Λόπεζ στον ΟΦΗ και τον εαυτό του

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τα πρώτα δείγματα γραφής του Χόρχε Λόπεζ στο παιχνίδι με τον Πλατανιά ήταν άκρως ενθαρρυντικά με τον Ισπανό να δείχνει ανέτοιμος. Ο ίδιος μιλώντας στο περιβάλλον του εκφράζει την εμπιστοσύνη του όχι μόνο στον εαυτό του αλλά και στον φετινό ΟΦΗ.

Όπως γράψαμε και την Κυριακή, ο 33χρονος μεσοεπιθετικός απέδειξε και στο παιχνίδι με τον Πλατανιά ότι είναι σε θέση να κάνει την διαφορά στον φετινό ΟΦΗ αφού όσο είχε δυνάμεις φρόντιζε να δείξει και με το παραπάνω τις ικανότητες που διαθέτει. Πλέον, ο Χόρχε Λόπεζ έχοντας ενσωματωθεί πλήρως στο πρόγραμμα των προπονήσεων του ΟΦΗ έχει ξεκινήσει την δική του αντεπίθεση προκειμένου να εμφανιστεί πανέτοιμος.

Μιλώντας στο περιβάλλον του αλλά και με τους υπόλοιπους παίκτες του ΟΦΗ, ο Χόρχε Λόπεζ εκφράζει την πίστη του τόσο στον εαυτό του όσο και στις δυνατότητες της ομάδας έχοντας μείνει εντυπωσιασμένος από την ποιότητα του ρόστερ της ομάδας. «Μέχρι τώρα ένιωθα κουρασμένος γιατί δεν είχα βγάλει ολόκληρη προετοιμασία το καλοκαίρι. Πιστεύω ότι μέσα σε δύο εβδομάδες θα είμαι πανέτοιμος» λέει ο Ισπανός παικταράς και βέβαια αυτοί που ανυπομονούν να τον δουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο είναι ο Αναστόπουλος και οι φίλαθλοι του ΟΦΗ.

Ένα άλλο σημαντικό γεγονός που, εν μέρει, τον έχει επηρεάσει είναι και η απουσία της οικογένειας του. Λόγω κάποιων προσωπικών υποθέσεων, η σύζυγος του με τα παιδιά του βρίσκονται στην Σαραγόσα και δεν έχουν επιστρέψει ακόμα στην Ελλάδα. Κάτι, που αναμένεται να γίνει εντός των επόμενων ημερών οπότε ο Χόρχε Λόπεζ δεν θα βρίσκεται μόνος στο Ηράκλειο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook