“Γυάλισε” στον ΟΦΗ ο Βασιλείου και ξεκίνησαν οι πρώτες επαφές

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 22χρονος μέσος που έκανε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον ΟΦΗ, “γυάλισε” στους ανθρώπους της ομάδας που ξεκίνησαν τις συζητήσεις για να κλείσει από τώρα για την επόμενη σεζόν.

Στον ΟΦΗ μαγειρεύουν πριν πεινάσουν και είναι δεδομένο ότι όποιος καλός παίκτης υπάρχει στην κατηγορία, δεν μπορεί να περνάει απαρατήρητος. Ειδικά, όταν μιλάμε για ταλαντούχους και νεαρούς ποδοσφαιριστές που δείχνουν ότι έχουν μεγάλες ικανότητες. Ο επιτελικός μέσος της Τριγλίας ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του κόντρα στον ΟΦΗ που δεν έμεινε αδιάφορος για το ταλέντο του 22χρονου ποδοσφαιριστή (γεν. 28/7/1994).

Μόλις ολοκληρώθηκε το παιχνίδι και αφού δεν υπήρχε κανένα θέμα με την διοίκηση της Τριγλίας, στις αίθουσες του “Γεντί Κουλέ” έγιναν οι πρώτες συζητήσεις με τον Θωμά Βασιλείου που εμφανίστηκε ιδιαίτερα κολακευμένος για το ενδιαφέρον του ΟΦΗ. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε συνομιλία τόσο με τον αναπληρωτή πρόεδρο του ΟΦΗ Γιάννη Πολεμαρχάκη, όσο και με τον τεχνικό διευθυντή του ΟΦΗ Γιώργο Βλαστό όπου έγιναν οι πρώτες επαφές για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook