Δεν κερδίζει μόνο παιχνίδια αλλά και παίκτες…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στο πιο κρίσιμο μονοπάτι του πρωταθλήματος, ο ΟΦΗ δεν παίρνει μόνο τα παιχνίδια που πρέπει να πάρει αλλά κερδίζει και ποδοσφαιριστές που μέχρι πρότινος ήταν στον πάγκο ή στην εξέδρα.

Ο Νίκος Νιόπλιας το έχει πει αρκετές φορές και τα αποτελέσματα τον δικαιώνουν: “Έχουμε 22 καλούς παίκτες και όλοι πρέπει να δείχνουν ότι μπορούν να παίξουν”. Στα δύο τελευταία παιχνίδια ο Δημήτρης Ραπτάκης είναι από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ ενώ μέχρι και πριν από λίγες εβδομάδες ήταν μονίμως στον πάγκο. Όμως, όταν ο Φαζός τραυματίστηκε, ο Ραπτάκης ήταν ετοιμοπόλεμος και στα δύο τελευταία παιχνίδια είναι από τους κορυφαίους παίκτες του ΟΦΗ.

Τα ίδια ισχύουν και για τον Σαχινίδη που για 40 ημέρες δεν έπαιρνε καθόλου χρόνο συμμετοχής και όταν ο Νιόπλιας του έδωσε την ευκαιρία, στο παιχνίδι με την Επισκοπή, εκείνος την άρπαξε από τα μαλλιά και δεν την πέταξε. Στο Ρέθυμνο ήταν από τους καλύτερους παίκτες του ΟΦΗ, στην συνέχεια ο τραυματισμός του τον έφερε λίγο πίσω όμως χθες μπήκε αλλαγή και σκόραρε. Γίνεται κατανοητό λοιπόν πως ο Νιόπλιας ανοίγει το ροτέισον και εισπράττει πολλαπλά οφέλη από όλους τους παίκτες που χρησιμοποιεί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook