Νιόπλιας: “Ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες και τον κόσμο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Νιόπλιας έπλεξε το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του αλλά και της Τριγλίας Ραφήνας τονίζοντας ότι ο ΟΦΗ θα παίζει πάντα με την πίεση και το άγχος.

Aναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ

Ήταν ένα ντέρμπι με όλη την σημασία της λέξης. Πως να γκρινιάξεις όταν για αυτήν την κατηγορία βλέπεις τόσο καλές ομάδες; Εμείς δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, ο αντίπαλος είναι λογικό να μας δημιουργήσει φάσεις μιας και είναι τόσο καλή ομάδα. Όταν πλέον είσαι τόσο ψηλά αμυντικά, θα δεχτείς γκολ. Ειμαστε η καλύτερη ομάδα, δεν το συζητάμε γιατί έχουμε όλο το πακέτο και αυτό είναι σημαντικό για αυτές τις κατηγορίες. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες και στον κόσμο για την στήριξη που δείχνει. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν αν, πρέπει να παλεύουμε κάθε λεπτό. Όχι κάθε παιχνίδι, αλλά κάθε λεπτό γιατί αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Έχουμε μεγάλη πίεση και αυτό παίζει ρόλο. Έχουμε καλούς παίκτες, είμαστε έμπειροι και έτσι μπορούμε και βγαίνουμε νικητές. Δεν τελείωσε κάτι, σχεδόν τίποτα. Κάθε Κυριακή θα λέμε τα ίδια πράγματα. Έχουμε έναν καλό αντίπαλο αλλά όταν παίζουμε σε χόρτο, έχουμε και την κατάλληλη εικόνα.
Πίστευα ότι το παιχνίδι θα είχε γκολ επειδή τα παιδιά της Τριγλίας δεν κλείνονταν, έβγαιναν στην επίθεση ενώ αντίθετα με τον Ιαλυσό είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που αμυνόταν.
Δεν μπορούμε να μάθουμε στον οποιονδήποτε να εκτελεί πέναλτι. Από ότι μου είπε ο Περογαμβράκης, είχαν συννενοηθεί με τον Χαντί πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Πάντα δηλώνουμε 2-3 παίκτες να εκτελούν τα πέναλτι.
Δεν σας κρύβω ότι όλη την εβδομάδα είχα δύο σκέψεις. Είτε 4-4-2, είτε 4-2-3-1. Από την στιγμή που πήρα πληροφορίες για την Τριγλία, αποφάσισα να πάρω πλάτος μέσα στο γήπεδο. Ήμουν αμφίρροπος για το αν θα ξεκινήσει ο Σαχινίδης, τελικά μπήκε αλλαγή και σκόραρε.
Δεν είναι μόνο ο Δερμιτζάκης αλλά πρέπει να δείτε την τοποθέτηση μας. Όταν κάνουμε επίθεση, οι πιο σπουδαίοι παίκτες είναι εκείνοι που βρίσκονται πίσω από την μπάλα. Παίζαμε με μια ομάδα που ήταν καλή στην επίθεση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook