Φουλ πίεση και πρέσινγκ από το πρώτο λεπτό!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ξεκάθαρες και συγκεκριμένες είναι οι οδηγίες του Νίκου Νιόπλια για το παιχνίδι της Κυριακής: Πρέσινγκ από το πρώτο λεπτό, προσοχή στις κόντρα επιθέσεις και γρήγορο γκολ.

Το πρωί του Σαββάτου ολοκληρώνεται η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με την Τριγλία Ραφήνας όπου το τρίποντο, για ακόμα μια Κυριακή, αποτελεί μονόδρομο για τους παίκτες του Νιόπλια. Ο τελευταίος είναι σαφής και ξεκάθαρος ως προς τις οδηγίες που δίνει στους παίκτες του για το παιχνίδι με την Τριγλία. Ο Νιόπλιας τους ζητάει καθημερινά να εκμεταλλευτούν την δυναμική και το γεγονός ότι το “Γεντί Κουλέ” θα είναι ένα αφιλόξενο γήπεδο, από την πλευρά του αγωνιστικού χώρου, και παράλληλα απαιτεί πρέσινγκ από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. Συν τοις άλλοις, ο τεχνικός του ΟΦΗ έχει ζητήσει από τους κεντρικούς μέσους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στο τρανζίσιον παιχνίδι και στο πως θα βγουν στην κόντρα οι φιλοξενούμενοι. Άλλωστε, είναι νωπές οι μνήμες από το παιχνίδι με τον Ιαλυσό όπου από μια τέτοια κόντρα παραλίγο να δεχτεί γκολ ο Δερμιτζάκης.

Στον ΟΦΗ έχουν κάνει καλό σκάουτινγκ για την Τριγλία και γνωρίζουν ότι πρόκειται για μια ομάδα που δεν θα έρθει να κλειστεί και να παίξει καταστροφικό ποδόσφαιρο αλλά αντιθέτως θα προσπαθήσει να επιβάλει τον δικό της ρυθμό προκειμένου να παίξει ποδόσφαιρο κυριαρχίας. Για αυτόν τον λόγο, έχει ζητήσει πολύ μεγάλη προσοχή στις αντεπιθέσεις των παικτών του Καλοπήτα.

Ο ΟΦΗ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση, με προπόνηση που θα γίνει το Σάββατο (9/4) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Μετά το τέλος της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι με την Τριγλία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook