Θέμα: Τα ματς – κλειδιά για ΟΦΗ, Φωστήρα μέχρι το φινάλε

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με την διαφορά να είναι πλέον στο -1, το Gentikoule καταγράφει τα ματς που θα παίξουν ρόλο για την άνοδο, τόσο για τον ΟΦΗ όσο και για τον Φωστήρα.

Το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής μπήκε πλέον στην τελική ευθεία και είναι δεδομένο ότι από εδώ και πέρα δεν πρόκειται να συγχωρεθεί κανένα… λάθος. Όποιος κάνει το λάθος θα το πληρώσει ακριβά, δεδομένου ότι η βαθμολογική διαφορά παραμένει εύθραστη και όλα είναι ανοικτά.

Ο ΟΦΗ κάνοντας πορεία πρωταθλητισμού στον δεύτερο γύρο και έχοντας χάσει μόλις 2 βαθμούς σε 10 αγωνιστικές κατάφερε να πλησιάσει τον Φωστήρα σε απόσταση αναπνοής ενώ στο ίδιο χρονικό σημείο η ομάδα του Ταύρου έχει εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία αφού έχει συγκεντρώσει 18 από τους 30 διεκδικούμενους βαθμούς.

Ξεκινώντας από τον ΟΦΗ είναι δεδομένο ότι την Κυριακή είναι ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας, δεδομένου ότι αφενός κερδίζει την Τριγλία Ραφήνας και την πετάει οριστικά εκτός διεκδίκησης τίτλου και αφετέρου θα συνεχίσει να είναι στο -1 αφού ο Φωστήρας υποδέχεται την υποβιβασμένη Γλυφάδα.

Στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ο ΟΦΗ έχει δύο, θεωρητικά, δύσκολα παιχνίδια: Αυτό της Κυριακής κόντρα στην Τριγλία και εκείνο που ακολουθεί την μεθεπόμενη Κυριακή στη Νίκαια όπου θα αντιμετωπίσει τον Ιωνικό. Συνολικά, ο ΟΦΗ έχει 3 εντός (Τριγλία, Ηλυσιακός, Φωστήρας) ενώ ο Φωστήρας 2 (Ιαλυσός, Γλυφάδα).

Η ομάδα του Ταύρου, συμπεριλαμβανομένου του αγώνα με τον ΟΦΗ, θα κατέβει τρεις φορές στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει ακόμα την Επισκοπή και τον ΠΑΟ Κρουσώνα οπότε γίνεται κατανοητό ότι ο πρωταθλητής θα αναδειχθεί στο νησί. Ακόμα, φιλοξενεί τον Ιαλυσό που ωστόσο είναι βαθμολογικά αδιάφορος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook