Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule βρέθηκε στον Πειραιά και σας προσφέρει στο πιάτο όλους τους παίκτες του ΟΦΗ έναν προς έναν.

Γιάννης Δερμιτζάκης
Χρειάστηκε να κάνει μια επέμβαση αλλά λόγω αυτής διεκδικεί τον τίτλο του MVP του αγώνα. Κάνει εξαιρετική απόκρουση στο τετ α τετ με τον Ευθυμιάδη ενώ ήταν “κέρβερος” σε όλες τις εξόδους του βγαίνοντας νικητής.

Κώστας Κιάσσος
Τα λόγια πλέον έχουν στερέψει για τον αιώνιο έφηβο Κώστα Κιάσσο. Ο 40χρονος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ έκανε ατελείωτα χιλιόμετρα παίζοντας ως αριστερό μπακ και με αστείρευτες δυνάμεις δημιούργησε πολλά προβλήματα επιθετικά ενώ αμυντικά ήταν εξαιρετικός.

Μανώλης Μπολάκης
Αμυντικά δεν αντιμετώπισε προβλήματα όμως εμφανίστηκε επιπόλαιος στο επιθετικό κομμάτι. Είχε την ευκαιρία να βγάλει αρκετές επιθέσεις μεσοεπιθετικά όμως δείχνει ότι πρέπει να δουλέψει αρκετά. Τα προσόντα δεν του λείπουν όμως θέλει πολύ δουλειά στο δημιουργικό κομμάτι για να γίνει ένα επιθετικό μπακ.

Ηλίας Κώτσιος, Δημήτρης Ραπτάκης
Σε γενικές γραμμές, το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του ΟΦΗ δεν αντιμετώπισε προβλήματα. Έβγαλαν πάθος και ψυχή έχοντας πολύ καλή συνεργασία μέχρι το τέλος του αγώνα ενώ καθοδήγησαν σωστά και τους συμπαίκτες τους στο αμυντικό κομμάτι.

Φαμπίνιο
Ο Βραζιλιάνος έβαλε τα πόδια του στην φωτιά σε όλα τα παιχνίδια ενώ ολοκλήρωσε το παιχνίδι τραυματίας δείχνοντας το πάθος που είχε για να βοηθήσει τον ΟΦΗ. Πάτησε πολλές φορές την αντίπαλη περιοχή και αν είχε πιο καθαρό μυαλό θα μπορούσε να είχε χριστεί και σκόρερ.

Ανέστης Νάστος
Ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του ΟΦΗ για ακόμα ένα παιχνίδι. Κάλυψε όλους τους χώρους στην μεσαία γραμμή ενώ το ύψος του τον βοηθάει να παίρνει τις πρώτες μπαλιές. Λειτούργησε σαν τρίτος στόπερ στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα και δεν έχασε καμία προσωπική μονομαχία.

Έλτον Καλέ
Ο Βραζιλιάνος δεν βοήθησε, παρότι έχει τεράστια ποιότητα, ίσως και δεν βοηθιέται και από τέτοιους αγωνιστικούς χώρους. Σε πολλές περιπτώσεις πάντως κουβάλησε την μπάλα πολύ περισσότερο από όσο χρειάζεται.

Άγγελος Χαντί
Ο “μαέστρος” του ΟΦΗ δυσκολεύεται σε τέτοιους αγωνιστικούς χώρους και δεν είναι τυχαίο ότι σε τέτοια γήπεδα έχει πραγματοποιήσει μέτριες εμφανίσεις. Παρ’ όλα αυτά, η χρησιμότητα του είναι σημαντική γιατί, όπως και χθες, κρατάει την μπάλα όταν αυτή “καίει” και με μια μπαλιά μπορεί να βγάλει την ομάδα στην αντεπίθεση.

Γιάννης Κοιλιάρας
Έτρεξε αρκετά και βρήκε πολλούς χώρους από την αριστερή πλευρά για να γίνει επίκινδυνος. Επιθετικά φάνηκε περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο όπου είχε δύο πολύ καλές σέντρες προς τον Καλέ για να σκοράρει ο Βραζιλιάνος. Και μην ξεχνάμε ότι είχε μείνει εκτός ρυθμού αγώνων για σχεδόν έναν μήνα.

Αλέξης Περογαμβράκης
Ο αρχηγός του ΟΦΗ αγωνίστηκε κάνοντας ένεση και παρότι ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα τραυματισμού εδώ και 20 ημέρες. Έκανε την δουλειά του πετυχαίνοντας το χρυσό γκολ της νίκης και έγινε αλλαγή για να πάρει ανάσες εν όψει του αγώνα με την Τριγλία. Πριν το γκολ είχε ακόμα δύο φάσεις για να σκοράρει.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Ζντράβκο Πόποβιτς
Ο Κροάτης μεσοεπιθετικός βοήθησε στο κράτημα της μπάλας αφού όταν μπήκε στο γήπεδο, ο ΟΦΗ αμυνόταν για να κρατήσει το αποτέλεσμα.

Θανάσης Πατηνιώτης, Μάνος Φουκαράκης
Αγωνίστηκαν για μικρό χρονικό διάστημα και δεν μπορούν να κριθούν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook