Πόσο κοστίζει το ρόστερ του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

To Gentikoule επισκέφτηκε την ιστοσελίδα transfermarkt που κάνει αποτίμηση των ποδοσφαιρικών ομάδων και είδε πόσο κοστίζει το ρόστερ του ΟΦΗ. H διαφορά με τον Άρη και η μεγάλη απόσταση που τον χωρίζει από τις ομάδες της Football League.

Η ιστοσελίδα “transfermarkt” κάνει μια αποτίμηση των ποδοσφαιριστών και των ομάδων, υπολογίζοντας την αξία τους. Λαμβάνοντας υπ όψιν το transfermarkt, βλέπουμε ότι το ρόστερ του ΟΦΗ αποτιμάται σε 5,1 εκ. ευρώ και θεωρείται το δεύτερο ακριβότερο στην Γ Εθνική μετά από αυτό του Άρη που κοστίζει 6,1 εκ. ευρώ.

Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε, βάσει πάντα του transfermarkt, ο ΟΦΗ ξεπερνάει σε αξία σχεδόν όλες τις ομάδες ακόμα και της παραπάνω κατηγορίας, της Football League, με τις Λάρισα, Λαμία, Κέρκυρα και Απόλλωνα Σμύρνης να θεωρείται ότι τα ρόστερ τους κοστίζουν παραπάνω από το δικό του.

Όσον αφορά την χρηματιστηριακή αξία των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ, αυτός που έχει την μεγαλύτερη είναι ο Αλέξης Περογαμβράκης που αποτιμάται στις 500.000 ευρώ και τον ακολουθεί ο Άγγελος Χαντί με 400.000.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook