Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule ακτινογραφεί τους παίκτες, ξεχωριστά έναν προς έναν, που αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με το Νέο Ηράκλειο.

Αλέξης Κασμερίδης

Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ δεν απειλήθηκε καθόλου και ήταν θεατής του παιχνιδιού.

Μανώλης Μπολάκης

Ο δεξιός μπακ του ΟΦΗ βρήκε αρκετούς χώρους από τα δεξιά. Είχε άνετο απόγευμα αμυντικά αλλά δείχνει ότι έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, και προσόντα βέβαια,στο επιθετικό κομμάτι όπου χρειάζεται να δουλέψει ακόμα περισσότερο.

Γιάννης Κοιλιάρας

Βρήκε αρκετούς χώρους και είχε καλές συνεργασίες με τον Καλέ που έπαιζε μπροστά του. Απείλησε αρκετές φορές με τις σέντρες του από τα αριστερά και έκανε ένα γεμάτο παιχνίδι. Από τα δικά του πόδια ήρθε το πέναλτι. Θετική η επιστροφή του στο αριστερό άκρο της άμυνας αφού μέχρι τώρα τον βλέπαμε αριστερό χαφ.

Μάνος Φαζός, Ηλίας Κώτσιος

Κανένα πρόβλημα στο παιχνίδι. Και οι δύο παρακολούθησαν το παιχνίδι ως θεατές αφού το Νέο Ηράκλειο ζήτημα να πάτησε την περιοχή του ΟΦΗ δύο ή τρεις φορές.

Μιχάλης Φραγκουλάκης

Παίζοντας μπροστά από τα στόπερ έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Ο Νιόπλιας τον τοποθέτησε μπροστά από τα στόπερ και πολλές επιθέσεις ξεκινούσαν από τα δικά του πόδια. Η δεδομένη ποιότητα που διαθέτει τον έκανε να αλλάζει το παιχνίδι όποτε ήθελε και να δίνει ρυθμό στο παιχνίδι του.

Κώστας Κιάσσος

Αρκετές φορές ακουγόταν να δίνει οδηγίες και να καθοδηγεί τους νεότερους συμπαίκτες του. Πραγματικός προπονητής μέσα στο γήπεδο, βοηθάει αρκετά τους υπόλοιπους. Βρήκε χώρους στην μεσαία γραμμή και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο πατούσε αρκετές φορές την αντίπαλη περιοχή.

Έλτον Καλέ

Η ποιότητα και η τεχνική του Βραζιλιάνου δεν αμφισβητείται αλλά χθες δεν έκανε και πολλά πράγματα. Ίσως εμφανίστηκε αγχωμένος λόγω του ντεμπούτου του αλλά με το ταλέντο που διαθέτει είναι δεδομένο ότι στα εκτός έδρας παιχνίδια θα προσφέρει ακόμα περισσότερα.

Άγγελος Χαντί

Ονειρεμένο ντεμπούτο για τον 27χρονο μεσοεπιθετικό. Έδειξε φανερά γιατί ο ΟΦΗ έκανε μεγάλη προσπάθεια για να τον αποκτήσει δικαιώνοντας τους ανθρώπους της ομάδας. Πέτυχε δύο πανέμορφα γκολ και μόλις μάθει ακόμα περισσότερο την ομάδα τότε θα κάνει την μεγάλη διαφορά.

Ζντράβκο Πόποβιτς

Ο Κροάτης μεσοεπιθετικός έκανε αθόρυβη δουλειά και μάλιστα πρέσαρε αρκετά παίζοντας στο δεξί άκρο της επίθεσης. Είχε σωστή συνεργασία με τον Μπολάκη παίζοντας αρκετά overlap από την δεξιά πλευρά.

Αλέξης Περογαμβράκης

Ο αρχηγός του ΟΦΗ έπαιξε για πρώτη φορά στην φυσική του θέση. Σκόραρε με πέναλτι και δημιούργησε ακόμα ένα γκολ. Παίζοντας ως “φουνταριστός”, έσκασε τους αντίπαλους αμυντικούς αν και στο δεύτερο ημίχρονο δεν χρειάστηκε να φορτσάρει ιδιαίτερα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook