“Το παιχνίδι με την Κηφισιά εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αέρα και σύνθημα νίκης έδωσε ο Νίκος Νιόπλιας για το παιχνίδι με την Κηφισιά τονίζοντας ότι: “Έχουμε καλούς παίκτες, εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς. Γιατί να μην το αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα;”

Αρχικά είπε:

Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Είχαμε σχεδιάσει καλά το παιχνίδι μιας και γνωρίζουμε ότι μέσα στην έδρα μας οι αντίπαλοι παίζουν κλειστά. Θέλαμε να πάμε από τα πλάγια, πήγαμε τις περισσότερες φορές – σωστά – και από την στιγμή που μπήκε το πρώτο γκολ, το παιχνίδι έγινε ακόμα πιο εύκολο για εμάς. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε μια συντήρηση, υπήρχε ένας εφυσηχασμός που δεν πρέπει να υπάρχει. Είμαστε σε καλό δρόμο και με την προσθήκη πέντε παιδιών που το επίπεδο τους είναι ανώτερο της κατηγορίας και φανταστείτε πόσο θα ανέβουμε. Όμως πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο. Καλός ο κόσμος, καλή η φανέλα αλλά αυτά δεν παίζουν μπάλα. Θα πρέπει να διεκδικήσουμε όσα περισσότερα μπορούμε και θα το πετύχουμε. Δεν σας το κρύβω ότι είχα πολύ άγχος και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την υποδοχή. Σιγά – σιγά έφευγε το άγχος έχοντας στο μυαλό μου όλες τις ώραιες στιγμές που έζησα ως ποδοσφαιριστής. Πολλές ομάδες μας έχουν πει καλά λόγια, να τον ευχαριστήσω αλλά είναι στο χέρι μας να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε”.

Και για το παιχνίδι με την Κηφισιά: “Η αλήθεια είναι ότι μας αρέσει να παίζουμε στο χόρτο. Από ότι θυμάμαι, το γήπεδο είναι μεγάλο. Έχουμε ποδοσφαιριστές που εξαρτώνται που παίζουν στο χόρτο. Εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς. Θα έχουμε επιστροφές και καλούς παίκτες – μένει να το αποδείξουμε. Ποιος ο λόγος να μην το αποδείξουμε;”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook