Σόουζα: «Έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες για τη νέα χρονιά»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ παραχώρησε ο Ντένις Σόουζα που μίλησε στον Athletic Radio 104,2 τονίζοντας ότι «θέλουμε να πάμε με τον ΟΦΗ όσο ψηλότερα γίνεται στο νέο πρωτάθλημα».

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός αποτελεί ένα από τα νέα πρόσωπα του ΟΦΗ την επόμενη αγωνιστική περίοδο και μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 στάθηκε στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι της ομάδας στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ενώ ο ίδιος δεν έκρυψε και την ικανοποίηση του από τις συνθήκες που έχει συναντήσει μέχρι τώρα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ντένις Σόουζα στον Athletic Radio 104,2

Για την προσαρμογή του στο Ηράκλειο: «Ευχαριστιέμαι την παραμονή μου στο Ηράκλειο. Έχει υπέροχο φαγητό όμως δεν έχω προλάβει να δω την πόλη επειδή το πρόγραμμα των προπονήσεων είναι «φορτωμένο» και κατά συνέπεια δεν έχω χρόνο για να την μάθω».

Για τους στόχους του ΟΦΗ στο νέο πρωτάθλημα: «Έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες για τη νέα χρονιά. Τώρα ξεκινάμε την προετοιμασία και στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Πρέπει να είμαστε ομάδα, να κοιτάζουμε μπροστά και να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται στην βαθμολογία».

Για τους φιλάθλους του ΟΦΗ: «Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική και πιστεύω ότι βοηθάει κάθε παίκτη που αγωνίζεται στο γήπεδο. Του δίνει μεγαλύτερη δύναμη για να αγωνίζεται και είναι πολύ όμορφο για έναν παίκτη να την βλέπει αλλά και να παίζει με τέτοια ατμόσφαιρα. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε τον κόσμο στο γήπεδο και να μας βοηθάει τόσο πολύ».

Για το γεγονός ότι αγωνίζονται στον ΟΦΗ τρεις Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές: «Ναι, είμαστε τρεις Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα όμως πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε ένα με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Να μιλάμε όλοι μαζί, να είμαστε ένα και όλη η ομάδα να είναι μια πραγματική οικογένεια. Αυτό το στοιχείο είναι πολύ σημαντικό για εμένα γιατί όλοι πρέπει να είμαστε ένα και ενωμένοι».

Για το κλίμα που έχει συναντήσει στον ΟΦΗ: «Βρίσκομαι εδώ μια εβδομάδα και βλέπω ότι όλοι οι παίκτες είναι πολύ φιλικοί. Έχουμε ένα εκπληκτικό αθλητικό κέντρο, δουλεύουμε πολύ και όλα είναι καλά. Δουλεύουμε για τον ΟΦΗ ώστε να πάνε όλα καλά».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook