Με προσοχή η επιλογή του επιθετικού

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με τον Λόπεζ να έχει “κλείσει”, τον Μπαμπαγκίντα να βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων, πλέον στον ΟΦΗ απομένει ένα κομμάτι για να συμπληρωθεί το παζλ της επόμενης περιόδου με την αναζήτηση ενός επιθετικού.

Ο Νίκος Μαχλάς με το Νίκο Αναστόπουλο έχουν πολύωρες συζητήσεις τα τελευταία 24ωρα προκειμένου να γίνει η καλύτερη, το δυνατόν, επιλογή για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της ομάδας. Μετά την απόκτηση του Κάταϊ και την διαφαινόμενη μεταγραφή του Μπαμπαγκίντα, ο “Αναστό” έχει ζητήσει από το Νίκο Μαχλά την απόκτηση ενός επιθετικού που θα πλαισιώσει τον Καμπάνταη στην κορυφή.

Ήδη στον ΟΦΗ εξετάζουν προσεκτικά την λίστα με τους υποψήφιους επιθετικούς και δεν αποκλείεται η επιλογή του να φτάσει μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου προκειμένου να μην γίνει λάθος επιλογή στο θέμα του επιθετικού. Άλλωστε, μετά και την οριστικοποίηση του προγράμματος της 2ης αγωνιστικής που σημαίνει ότι ο ΟΦΗ δεν θα αγωνιστεί το Σαββατοκύριακο 10 – 11 Σεπτεμβρίου, στην Κρητική ομάδα έχουν την χρονική άνεση ώστε να “τραβήξουν” την υπόθεση του επιθετικού μέχρι και την τελευταία ημέρα των μεταγραφών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook