Το μήνυμα του Μηνά Πίτσου στον κόσμο του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μηνάς Πίτσος με δηλώσεις του στον Athletic Radio 104,2 αναφέρθηκε και στον ΟΦΗ και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα υποστηρίζοντας ότι δεν έχει χαθεί ο στόχος της ανόδου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μηνάς Πίτσος

Για την προσπάθεια ανόδου που κάνει ο ΟΦΗ: «Υπάρχει ένας ολόκληρος γύρος και αν επιστραφούν οι έξι βαθμοί τότε υπάρχει χρόνος. Είναι άδικο και άσχημο να μην υπάρχει στήριξη, καταλαβαίνω τον κόσμο όμως πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί να κυνηγήσει τον στόχο της ομάδας. Το ρόστερ του ΟΦΗ είναι καλό και με κάποιες προσθήκες να πετύχει τον στόχο της ανόδου. Είδαμε την ΑΕΚ να δυσκολεύεται στην Γ Εθνική και μιλάμε για την ΑΕΚ που είχε μπάτζετ περίπου 2 εκ. ευρώ».

Για την μέχρι τώρα πορεία του ΟΦΗ: «Η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ περίμενα ότι ο ΟΦΗ θα είναι τόσο πίσω. Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είναι δύσκολο άθλημα. Δεν μπορείς να πεις ότι θα πάω και θα κερδίσω την κατηγορία. Γυρίζει το πράγμα εφόσον επιστραφούν οι βαθμοί και πρέπει να το παλέψουν μέχρι τέλος».

Για την παρουσία των Κώτσιου, Κιάσσου στον ΟΦΗ: «Εκτός του ότι μπορούν να προσφέρουν, είναι δύο παιδιά που αγαπούν την ομάδα και μπορούν να δώσουν αρκετά πράγματα».

Για το αν θα ήθελε να κρεμάσει τα παπούτσια του με την φανέλα του ΟΦΗ: «Δεν θέλω να λαϊκίσω και να απαντήσω σε αυτό το ερώτημα. Το παν είναι να στηριχθεί αυτή η προσπάθεια γιατί καλές και ισχυρές διοικήσεις που βάζουν τα χρήματα τους είναι λίγες. Ο ΟΦΗ έχει μια διοίκηση με σωστούς ανθρώπους που πληρώνουν στην ώρα τους και αυτό είναι κάτι που δεν το βλέπουμε συχνά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την προσπάθεια της διοίκησης του ΟΦΗ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook