Πάει για τον 20ο προπονητή σε 16 χρόνια!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ είχε το ρεκόρ του μακροβιότερου προπονητή στην Σούπερ Λιγκ ωστόσο στα τελευταία 16 χρόνια πάει να δημιουργήσει το δικό του ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, ο Ευγένιος Γκέραρντ διατηρούσε το ρεκόρ του μακροβιότερου προπονητή σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ καθώς είχε μείνει στον πάγκο του ΟΦΗ για 15 ολόκληρα χρόνια (1985-2000). Ωστόσο, μετά την αποχώρηση του Γκέραρντ ο ΟΦΗ άλλαζε προπονητή κάθε χρόνο ενώ υπήρχαν σαιζόν που άλλαξε 3 προπονητές μέσα σε μια αγωνιστική περίοδο, όπως στην τρέχουσα.

Ο μοναδικός που βγήκε αλώβητος από τον “ηλεκτρικό πάγκο” του ΟΦΗ ήταν ο Νίκος Αναστόπουλος που παρέμεινε από τον Σεπτέμβριο του 2010 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2012!

Αναλυτικά οι προπονητές που πέρασαν από τον πάγκο του ΟΦΗ

Άρης Βασιλείου, Γιάννης Σαμαράς, Ζντένεκ Σκάζνι, Γιώργος Φοιρός, Γιάννης Χατζηνικολάου (2), Βαγγέλης Βλάχος, Μύρων Σηφάκης, Ράινερ Μάουρερ, Γιώργος Παράσχος (2), Φράντισεκ Στράκα, Γιάννης Μαντζουράκης, Νίκι Παπαβασιλείου, Νίκος Γκουλής (2), Νίκος Αναστόπουλος (2), Γιάννης Πετράκης, Παύλος Δερμιτζάκης, Ρικάρντο Σα Πίντο, Τζενάρο Γκατούζο, Μουράτ Σεροπιάν

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook