Η ανακοίνωση άργησε έναν μήνα…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule καταγράφει τα δεδομένα στην υπόθεση του Νίκου Γκουλή και πως ο Βοιωτός τεχνικός ήταν “τελειωμένος” από την λήξη του αγώνα με την Τριγλία Ραφήνας.

Μπορεί για πολλούς η λύση της συνεργασίας του ΟΦΗ με το Νίκο Γκουλή να θεωρήθηκε έκπληξη και “βόμβα” όμως επί της ουσίας δεν ήταν τίποτα από αυτά. Ενδεχομένως “έκπληξη” μπορεί να θεωρηθεί λόγω του τάιμινγκ που επιλέχθηκε να γίνει γνωστό το “διαζύγιο” μεταξύ των δύο πλευρών. Ουσιαστικά ο Νίκος Γκουλής ήταν “τελειωμένος” (από την πλευρά της διοίκησης) από τις 6 Δεκεμβρίου όταν και ο ΟΦΗ είχε ηττηθεί στην Ραφήνα από την Τριγλία. Άλλωστε, δεν ήταν και ξαφνικά τα στοιχεία που προέκυπταν από το ρεπορτάζ του ΟΦΗ και τα οποία είχε καταγράψει το Gentikoule, εκείνη την εβδομάδα. Όπως και το ότι είχαν διαρρεύσει τα ονόματα των Κολιτσιδάκη και Διγκόζη.

Σε καμία περίπτωση το διαζύγιο των δύο πλευρών δεν ήταν μια πράξη που βγήκε μέσα από τις σκέψεις των τελευταίων ημερών. Επί της ουσίας, η δυσαρέσκεια που υπήρχε μετουσιώθηκε σε πράξη με την ανακοίνωση του ΟΦΗ.

Απλά οι δύο νίκες που ακολούθησαν κόντρα σε Ιωνικό, Ηλυσιακό (αλλά και οι καλές εμφανίσεις του ΟΦΗ) έδωσαν παράταση ζωής στην παρουσία του Νίκου Γκουλή στον πάγκο του ΟΦΗ. Η διακοπή των Χριστογέννων έφερε μια νηνεμία σε αυτό το κομμάτι όμως οι 15 ημέρες δεν ήταν αρκετές για να δώσουν συνέχεια στην συνεργασία των δύο πλευρών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook