Πρόταση του ΟΦΗ στον Μητρόπουλο μέχρι το 2018

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 25χρονος κεντρικός μέσος βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Πανιώνιο για την λύση του συμβολαίου του ενώ παράλληλα έχει στα χέρια του την πρόταση του ΟΦΗ διάρκειας 2,5 χρόνων.

Οι στόχοι του ΟΦΗ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο είναι συγκεκριμένοι και τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι και εκείνα που επιβεβαιώνονται από την πλευρά των ποδοσφαιριστών.

Νωρίτερα ενημερωθήκατε για την μεταγραφή του Γουόρντεν στα Τρίκαλα και επί της ουσίας τα πράγματα με τον Γκανέζο φορ είναι όπως τα αναφέραμε πριν από λίγες ημέρες. Ο Γουόρντεν πράγματι είχε προταθεί στον ΟΦΗ δίχως ωστόσο να μπει ποτέ σε διαδικασία συζήτησης με τον εκπρόσωπο του αφού πρωταρχικός στόχος για την επίθεση είναι ο Αλεσάντρο Ντακόλ.

Ωστόσο, στην υπόθεση του Μητρόπουλου είναι διαφορετικά τα πράγματα. Ο ΟΦΗ του έχει καταθέσει πρόταση διάρκειας 2,5 χρόνων ενώ από οικονομικής πλευράς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά. Ωστόσο, εδώ το εμπόδιο έχει να κάνει με τον Πανιώνιο. Ήδη ο δυναμικός αμυντικός μέσος ενημέρωσε τον Ουζουνίδη ότι επιθυμεί να αποχωρήσει από την ομάδα της Νέας Σμύρνης ενώ μέσα στην επόμενη ημέρα θα είχε συνάντηση και με την διοίκηση προκειμένου να προχωρήσουν στην λύση του συμβολαίου του.

Ο Μητρόπουλος ήδη έχει δεχτεί κρούσης από ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ με τους οποίους συνδέεται με φιλία χρόνων και οι οποίοι του έχουν μεταφέρει τα καλύτερα λόγια για τις συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα. Ο ίδιος έχει δεχτεί στενό πρέσινγκ από τους ανθρώπους του ΟΦΗ που στα συν του έχει και την εξαιρετική πρόταση που του έχει καταθέσει η οποία δεν αφορά μόνο το δεύτερο μισό της τρέχουσας περιόδου αλλά και τα δύο επόμενα χρόνια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook