Στο “κάδρο” και ο Γουόρντεν αν “χαλάσει” του Ντακόλ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γκανέζος επιθετικός έχει προταθεί στον ΟΦΗ που εξετάζει την περίπτωση του μόνο αν δεν προχωρήσει του Αλεσάντρο Ντακόλ ο οποίος αποτελεί και τον βασικό υποψήφιο για την επίθεση.

Χθες το βράδυ αναφέραμε ότι σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η, δύσκολη, περίπτωση του Αλεσάντρο Ντακόλ στον ΟΦΗ έχουν έτοιμο το εναλλακτικό πλάνο για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της ομάδας. Ο “αντί – Ντακόλ” είναι επί της ουσίας ο Έρικ Γουόρντεν που έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα σε Φωκικό, Λεβαδειακό, Ηρακλή Ψαχνών και Ολυμπιακό Βόλου από όπου αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Ο 23χρονος επιθετικός (γεν. 13/12/1992) έχει προταθεί στον ΟΦΗ και το όνομα του εξετάζεται από το Νίκο Γκουλή που ωστόσο προτεραιότητα του αποτελεί η απόκτηση του Αλεσάντρο Ντακόλ. Προς το παρόν, ο Γουόρντεν είναι stand by, εφόσον δεν προχωρήσει του Ντακόλ καθώς στον ΟΦΗ είναι διατεθειμένοι να περιμένουν τον Βραζιλιάνο φορ αφού πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει την διαφορά στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook