Παράδειγμα προς μίμηση ο Τζέκος…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ έβγαλε ανακοίνωση για την υπόθεση του Τζέκου που παρότι θα μπορούσε να αρνηθεί, συνεχίζει τις προπονήσεις μέχρι να κλείσει το θέμα του επιθετικού.

Ο Δήμος Τζέκος δεν επέστρεψε χθες στις προπονήσεις, σε σχέση με τους άλλους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, και το θέμα φαινόταν να έχει κλείσει. Ωστόσο, του ζητήθηκε από τον ΟΦΗ να συνεχίσει στην ομάδα μέχρι να κλείσει το θέμα του αντικαταστάτη του και ο Τζέκος δέχτηκε να βοηθήσει και να αποχωρήσει στην συνέχεια. Μάλιστα, αν δεν έχει κλείσει η υπόθεση μέχρι το παιχνίδι με τον Άλιμο στις 10 Ιανουαρίου, είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται ακόμα και στην αποστολή.

Και παρότι ο ίδιος θα μπορούσε να αρνηθεί αφού ο ΟΦΗ έχει δείξει κατανόηση στο οικογενειακό θέμα που αντιμετωπίζει δεχόμενος να τον αφήσει ελεύθερο, συνεχίζει να βοηθάει τον σύλλογο δείχνοντας το ήθος που έχει δείξει καθ όλη την διάρκεια της παρουσίας του στο Ηράκλειο.

Η θέση του ΟΦΗ για την υπόθεση του Δήμου Τζέκου

Ακόμη, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δήμο Τζέκο, είχε ο τεχνικός διευθυντής του ΟΦΗ Γιώργος Βλαστός, με αφορμή το αίτημα που έχει καταθέσει ο 28χρονος επιθετικός, προκειμένου να αποχωρήσει από τον ΟΦΗ για προσωπικούς και καθαρά οικογενειακούς λόγους. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Καρδίτσα και εκείνο που του μετέφερε ο Γιώργος Βλαστός, είναι ότι ο ΟΦΗ θα επιχειρήσει να καλύψει μεταγραφικά το κενό του και αν τα καταφέρει, τότε ο παίκτης είναι ελεύθερος να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Μέχρι τότε όμως, θα πρέπει να συνεχίσει τις υποχρεώσεις του στον ΟΦΗ.
Να σημειωθεί ότι οι κινήσεις αυτές, από τον Γιώργο Βλαστό γίνονται με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook