Νέα σενάρια επαναπατρισμού του Σαμαρά

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Γιώργος Σαμαράς είναι ελεύθερος και τα σενάρια για την επόμενη ομάδα που θα φορέσει τη φανέλα της δίνουν και παίρνουν… Χθες ήταν το όνομα της Μέλμπουρν Σίτι, σήμερα είναι αυτό του Παναθηναϊκού, πιο παλιά του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός παραμένει χωρίς ομάδα, μετά το πέρασμά του από την Αλ Χιλάλ και βρίσκεται σε αναζήτηση του νέου του… σπιτιού με πληροφορίες από την Αθήνα να τον ντύνουν στα «πράσινα» του Παναθηναϊκού σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Νίκος Καρέλης. Ένα από τα συν στην προσπάθεια «επανατρισμού» του Ηρακλιώτη επιθετικού μετά από 15 ολόκληρα χρόνια όταν και έφυγε για Ολλανδία μεριά σε ηλικία μόλις 15 ετών, με τη Χέρενφεν να τον «κλέβει» από την ομάδα του ΟΦΗ, είναι ο πατέρας του, Γιάννης.

Και αυτό γιατί ο πατέρας Σαμαράς βρίσκεται στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, ενώ ο 30χρονος πλέον επιθετικός διατηρεί και εξαιρετικές σχέσεις με τον Τάκη Φύσσα από την Εθνική Ελλάδας.

Το όνομα του Γιώργου Σαμαρά δεν ακούγεται για πρώτη φορά το τελευταίο εξάμηνο για Ελληνική ομάδα, καθώς για την περίπτωση του ακούστηκε μεταξύ άλλων και για τις άλλες τρεις μεγάλες ομάδες της μεγάλης κατηγορίας, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Το κασέ του δεν βρίσκεται πλέον σε απαγορευτικό… επίπεδο για καμία ομάδα από τις big four της Super League, ωστόσο, δεν έχει παρθεί η τελική απόφαση για την περίπτωσή του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook