ΕΚΕΙ ψάχνει ο ΟΦΗ τον Γενάρη!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι τέσσερις παίκτες που προανήγγειλε ο Νίκος Γκουλής μετά το παιχνίδι με τον Ιωνικό και οι θέσεις που θα κινηθεί ο ΟΦΗ για την ενίσχυση του.

Όπως είχε δηλώσει ο προπονητής του ΟΦΗ μετά τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα, η ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών, πέραν των Κιάσσου, Δασκαλάκη. Το Gentikoule καταγράφει το που θα κινηθεί ο ΟΦΗ και πως έχουν σχέση οι δυσκολίες που παρουσιάζονται στην υπόθεση του Παύλου Μητρόπουλου.

Ο κεντρικός μέσος του Πανιωνίου αποτελεί μια επιλογή πρώτης γραμμής όμως από την στιγμή που δεν αποχωρεί από τον Πανιώνιο, είναι δεδομένο ότι ο βαθμός δυσκολίας της μεταγραφής μεγαλώνει. Κατά συνέπεια, εφόσον δεν γίνει η μεταγραφή του Μητρόπουλου, ο ΟΦΗ έχει βάλει ως στόχο την απόκτηση ενός επιτελικού μέσου που η αλήθεια είναι ότι “φώναζε” από το καλοκαίρι ότι η ομάδα είχε ανάγκη την ενίσχυση σε αυτόν τον τομέα.

Πέραν ενός ποδοσφαιριστή με δημιουργικές ικανότητες που θα είναι και σε θέση να κάνει την διαφορά, στον ΟΦΗ ψάχνουν για την απόκτηση ενός επιθετικού ακόμα προκειμένου να ενισχυθεί η γραμμή κρούσης της ομάδας ωστόσο δεν θα είναι οι μοναδικές θέσεις που η ομάδα ψάχνεται για το μεσοεπιθετικό κομμάτι της.

Είναι δεδομένο πως ο ΟΦΗ δεν έχει ποδοσφαιριστές που έχουν την δυνατότητα να παίξουν στο ένας εναντίον ενός και θα δημιουργήσουν ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες. Σκοπός είναι να κινηθεί ο ΟΦΗ για την απόκτηση δύο εξτρέμ όπου θα μπορούν να παίξουν και στις δύο πλευρές της επίθεσης μκαι οι οποίοι θα έχουν τα χαρακτηριστικά που αναφέρουμε παραπάνω.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook