Το ταξίδι στην Αθήνα του Βλαστού και το “τρέξιμο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στον ΟΦΗ “φουλάρουν” τις μηχανές για την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ και μετά τα Χριστούγεννα έπονται εξελίξεις. Ο Μητρόπουλος, τα εξτρέμ και οι αποχωρήσεις.

Ο Γιώργος Βλαστός σε συνεργασία με το Νίκο Γκουλή και την Διοικούσα Επιτροπή κινεί τα νήματα για την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ. Έχοντας πάρει το “οκ” από την Διοικούσα για να προχωρήσει σε συζητήσεις με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, όπως συνέβη με τον Παύλο Μητρόπουλο όπου μίλησε ο ίδιος προσωπικά, ο Γιώργος Βλαστός ταξίδεψε στην Αθήνα νωρίτερα από ότι η αποστολή του ΟΦΗ την οποία συνάντησε το πρωί του Σαββάτου.

Ο τεχνικός διευθυντής του ΟΦΗ είχε μεταβεί στην πρωτεύουσα νωρίτερα από ότι η υπόλοιπη αποστολή, ενώ συνήθως ταξιδεύει μαζί της, όπου οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σκοπός του ταξιδιού ήταν η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Ο Βλαστός είχε επαφές τόσο με μάνατζερ ποδοσφαιριστών, όσο και με ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τον ΟΦΗ προκειμένου να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις τους και να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις. Και όταν λέμε “άμεσα εξελίξεις”, εννοούμε με την έλευση του 2016 προκειμένου ο ΟΦΗ να παρουσιαστεί ενισχυμένος στον τελικό του Ταύρου που θα γίνει στις 17 Ιανουαρίου.

Πέραν του Παύλου Μητρόπουλου, θεωρείται δεδομένο ότι ο ΟΦΗ κινείται για την απόκτηση ποδοσφαιριστών που θα αγωνίζονται στα άκρα της επίθεσης καθώς εκεί παρουσιάζεται ένα σημαντικό κενό στο ρόστερ της ομάδας. Ο Περογαμβράκης έχει βγάλει το πρωτάθλημα, παρότι είναι πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ, στην θέση του δεξιού εξτρέμ ενώ είναι δεδομένο ότι λειτουργεί καλύτερα ως “φουνταριστός” ενώ αριστερά μετά την καθιέρωση του Πατηνιώτη ως αριστερό μπακ, ο Κοιλιάρας είναι ο μοναδικός αριστερός εξτρέμ. Παράλληλα με την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ, θα υπάρξουν και αποχωρήσεις δίχως ωστόσο να έχουν γίνει γνωστό τίποτα απολύτως. Άλλωστε, οι αποχωρήσεις “χτυπούν” το καμπανάκι για ποδοσφαιριστές που μέχρι τώρα έχουν αγωνιστεί ελάχιστα ενώ όσες φορές πήραν χρόνο συμμετοχής δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook