“Καθάρισε” την Επισκοπή ο ΟΦΗ με mvp Σαχινίδη, Περογαμβράκη!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και πετυχαίνοντας τρία γκολ στο πρώτο 45λεπτο, ο ΟΦΗ επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας την Επισκοπή με 4-0.

Στην αφετηρία των τεσσάρων αναμετρήσεων στην Κρήτη, ο ΟΦΗ πέτυχε την πρώτη από τις τέσσερις νίκες που ζητάει κερδίζοντας την Επισκοπή κάνοντας δύο ξεσπάσματα στην αρχή και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Νίκος Γκουλής έβαλε στην 11αδα τον Βασίλη Σαχινίδη κάνοντας ακόμα πιο επιθετικό τον ΟΦΗ και ο 29χρονος επιθετικός δικαίωσε τον Βοιωτό τεχνικό καθώς ήταν από τους καλύτερους παίκτες του γηπέδου. Ο Σαχινίδης είχε ως συμπαραστάτη τον Αλέξη Περογαμβράκη που πέτυχε δύο γκολ φτάνοντας τα πέντε στο πρωτάθλημα και κάπως έτσι ήρθε η άνετη νίκη. Ο “Σάχι” ήταν μέσα στο πρώτο γκολ ενώ πέτυχε ακόμα ένα με αποτέλεσμα να δώσει ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στην επίθεση του ΟΦΗ.

Από την στιγμή που το πρώτο ημίχρονο έληξε με 3-0, το δεύτερο 45λεπτο δεν είχε ουσία, η Επισκοπή άνοιξε και ο ΟΦΗ έψαχνε χώρους για να πετύχει ακόμα ένα γκολ. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 86′ ο Βασίλης Σαχινίδης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα κάνοντας ιδανικό ντεμπούτο στην 11αδα του ΟΦΗ.

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook