Η θέση του Ερασιτέχνη για το θέμα της μπουτίκ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ με ανακοίνωση που εξέδωσε, έκανε γνωστά τα δεδομένα που επικρατούν για την θέση της μπουτίκ αλλά και για τις επαφές με τον Μιχάλη Λελεδάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Το μέλλον της μπουτίκ του ΟΦΗ, αποτέλεσε κύριο θέμα συζήτησης στην συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ που έγινε την Πέμπτη (22/10). Στο Δ.Σ. παρέστη ο επιχειρηματίας Μιχ. Λελεδάκης, ο οποίος εκδήλωσε και επίσημα το ενδιαφέρον του, για να αναλάβει την λειτουργία της μπουτίκ του ΟΦΗ, που φιλοξενείται κάτω απο τη θύρα 1 στο γήπεδο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”.

Είχε προηγηθεί μια συνάντηση του κ. Μιχ. Λελεδάκη με μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ο κ. Λελεδάκης κατέθεσε στο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ την πρόταση του, επισημαίνοντας ότι “μετά το πρόβλημα που έχει προκύψει με την μπουτίκ του ΟΦΗ, έκανα μια συζήτηση με το σύλλογο μετόχων και ενημερώθηκα για την κατάσταση. Η δουλειά μου είναι τα ρούχα και η εστίαση. Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω στο θέμα αυτό. Δεν θέλω σαν φίλος του ΟΦΗ, να κλείσει η μπουτίκ της ομάδας. Πιστεύω ότι μπορεί να στηριχθεί μια νέα προσπάθεια, πάνω στο θέμα αυτό».

 

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, ευχαρίστησε τον επιχειρηματία Μιχ. Λελεδάκη για το ενδιαφέρον του. Οπως τόνισε «θα εξετάσουμε την πρόταση του κ. Λελεδάκη και όποιες άλλες υπάρχουν για την μπουτίκ της ομάδας και θα αποφασίσουμε. Πρώτα θα πρέπει να διερευνηθούν κάποιες νομικής φύσεως πτυχές για το περιεχόμενο αυτής της συνεργασίας, πρίν αποφασίσουμε.

Εκτιμούμε την πρόταση του κ. Λελεδάκη και θα πάρουμε μια απόφαση που θα είναι για το συμφέρον του σωματείου”.

Εξελίξεις για το θέμα αυτό αναμένοντα τις επόμενες ημέρες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook