Απρόβλεπτη εξέλιξη με την μπουτίκ στο “Γεντί Κουλέ”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μια απρόβλεπτη εξέλιξη σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα, στην συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη όπου ισχυρίστηκαν ότι υπάρχει και άλλη πρόταση – πέραν εκείνης του Μιχάλη Λελεδάκη – με αποτέλεσμα να παρατείνεται η αγωνία για το μέλλον της μπουτίκ.

Ούτε το βράδυ της Πέμπτης, υπήρξε λύση στο θέμα της μπουτίκ που κρέμεται σε μια κλωστή χωρίς να γνωρίζει κανένας αν θα παραμείνει ανοικτή ή θα οδηγηθεί σε λουκέτο. Και όταν λέμε στον τίτλο “απρόβλεπτη εξέλιξη” εννοούμε ότι μέχρι και την έναρξη της συνεδρίασης του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη η μοναδική πρόταση που υπήρχε για την εκμετάλλευση της, ήταν από τον Μιχάλη Λελεδάκη ο οποίος μάλιστα έδωσε το παρόν ενώπιον του συμβουλίου. Ωστόσο κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ., ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γιάννης Δανδάλης ισχυρίστηκε ότι υπάρχει μια δεύτερη πρόταση για την εκμετάλλευση της μπουτίκ και οριστική απάντηση θα δοθεί την ερχόμενη Δευτέρα. Βέβαια, εδώ γεννώνται αρκετά ερωτηματικά για το κατά πόσο αυτή η πρόταση είναι αληθινή ή όχι, από την στιγμή που το πρόβλημα είναι γνωστό εδώ και ένα 10ημερο – δίχως ωστόσο να υπάρξει καμία ανταπόκριση από την πλευρά του Ερασιτέχνη.

Επίσης, αυτό που προκαλεί ερωτηματικά είναι ότι όλους αυτούς τους μήνες, που υπήρχε πρόβλημα λειτουργίας της μπουτίκ, δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον από τον Ερασιτέχνη. Άρα, πως παρουσιάστηκε, μια δεύτερη πρόταση, την τελευταία – κυριολεκτικά – στιγμή;

Όπως και να έχει, ο Ερασιτέχνης δεσμεύτηκε ότι θα γνωστοποιήσει την απάντηση του μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook