Κλείνει η μπουτίκ στο “Γεντί Κουλέ”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η έλλειψη χρημάτων αλλά και ενδιαφέροντος από διάφορους φορείς του ΟΦΗ έχει δυστυχώς ως αποτέλεσμα να κλείνει η μοναδική μπουτίκ που έχει ο σύλλογος.

“Λουκέτο” φαίνεται πως μπαίνει στην μπουτίκ που βρίσκεται κάτω από την Θύρα 1 του “Γεντί Κουλέ” μετά από 5 χρόνια λειτουργίας! Μια αν μη τι άλλο δυσάρεστη είδηση καθώς η μπουτίκ όχι μόνο αποτελούσε ένα καθημερινό στέκι για τους φίλους του ΟΦΗ αλλά παράλληλα προμήθευε όλο τον κόσμο με ρούχα και αναμνηστικά της ομάδας.

Ως γνωστόν, η μπουτίκ διαχειρίζεται από τον Σύλλογο Μετόχων που έχει και τα αποκλειστικά δικαιώματα χρήσης του σήματος μέχρι και το 2020 αλλά η πτώση του ΟΦΗ στην Γ Εθνική σε συνδυασμό με την έλλειψη ενδιαφέροντος που υπάρχει, έφερε αυτό το, δυσάρεστο, αποτέλεσμα.

Οι λόγοι; Καταρχήν να πούμε ότι τα προηγούμενα χρόνια υπήρχε μια αυτοχρηματοδότηση από τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Μετόχων ώστε να υπάρξει αγορά προϊόντων και ρούχων ενώ αυτά τα χρήματα επιστρέφονταν κατά την διάρκεια της χρονιάς. Από τα υπόλοιπα κέρδη που υπήρχαν – όταν υπήρχαν – ο Ερασιτέχνη ΟΦΗ εισέπραττε το 10% ενώ τα υπόλοιπα χρήματα, διαθέτονταν, από τον Σύλλογο Μετόχων, σε εκδηλώσεις υπέρ του συλλόγου ενώ από τον Γενάρη και μετά δόθηκαν ακόμα και σε υποχρεώσεις της ΠΑΕ.

Ωστόσο, με τον υποβιβασμό της ομάδας στην Γ Εθνική και σε συνάρτηση με το γεγονός ότι για διάφορους λόγους δεν υπήρχαν στην μπουτίκ επίσημα προϊόντα είχαν ως αποτέλεσμα να μεγαλώσει το πρόβλημα.

Ο Σύλλογος Μετόχων πλέον βρίσκεται σε τροχιά εκλογών, έπρεπε ήδη να έχουν γίνει, και κατά συνέπεια δεν φαίνεται να υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το πως θα παραμείνει ζωντανό ένα σημαντικό “κύτταρο” του οργανισμού που λέγεται ΟΦΗ.

Επιπλέον, το γεγονός ότι δεν έχει υπογραφεί το συμφωνητικό ανάμεσα στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ και την ομάδα των επιχειρηματιών δημιούργησε ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα καθώς οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν έχουν την δικαιοδοσία να ασχοληθούν με το συγκεκριμένο θέμα.

Χθες το μεσημέρι, τόσο πριν όσο και μετά τον αγώνα με την Κηφισιά η μπουτίκ παρέμεινε κλειστή για πρώτη φορά με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη στενοχώρια και προβληματισμός. Αρκετοί φίλοι του ΟΦΗ επικοινώνησαν με τον υπεύθυνο της μπουτίκ Νίκο Σπαθαράκη προκειμένου να πληροφορηθούν τα αίτια αυτής της κίνησης δίχως ο ίδιος να μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω.

Εμείς επικοινωνήσαμε μαζί του και δεν έκρυψε την στενοχώρια του και την πικρία του για το γεγονός ότι η μπουτίκ δεν μπόρεσε να εξυπηρετήσει κόσμο που ήρθε από όλη την Κρήτη για να παρακολουθήσει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του ΟΦΗ.

Για επίλογο το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως αν δεν προκύψει κάτι συνταρακτικό, η μπουτίκ οδεύει προς κλείσιμο ως απόρροια κάποιων λανθασμένων κινήσεων που έγιναν αλλά και της έλλειψης ενδιαφέροντος που υπήρξε από κάποιους ανθρώπους που ήταν αρμόδιοι για το συγκεκριμένο θέμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook