Εξετάζουν και «αντί – Μπερνς» στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η καθυστέρηση που παρατηρείται στο θέμα απόκτησης του Νέιθαν Μπερνς έχει ως αποτέλεσμα να εξετάζονται και άλλες επιλογές για τα άκρα της υπόθεσης. Μπορεί ο Αυστραλός μεσοεπιθετικός να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΟΦΗ για τα επόμενα δύο χρόνια ωστόσο όσο καθυστερεί η λύση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ, τόσο “ζώνουν τα φίδια” το Νίκο Μαχλά και το Νίκο Αναστόπουλο.

Ο λόγος είναι ότι ο σχεδιασμός της επόμενης περιόδου έχει γίνει με το Νέιθαν Μπερνς στο ρόστερ του ΟΦΗ ωστόσο 48 ώρες πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου δεν έχει σημειωθεί θετική κατάληξη. Και ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι ο Αυστραλός επιθυμεί να λάβει μια οικονομική αποζημίωση από την Ένωση προκειμένου να λύσει το συμβόλαιο του. Συν τοις άλλοις, τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ μια έντονη φημολογία που αναφέρει ότι ο Μπερνς μπορεί και να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας υπό προϋποθέσεις. 

Για αυτόν τον λόγο στον ΟΦΗ ήδη έχουν ξεκινήσει να εξετάζουν μια λίστα με… “αντί – Μπερνς” προκειμένου η ομάδα να μην “πιαστεί στον ύπνο” περιμένοντας τον Αυστραλό μέχρι και την τελευταία στιγμή. Ήδη, Μαχλάς και Αναστόπουλος έχουν ξεκινήσει να “ξεσκαρτάρουν” από μια συγκεκριμένη λίστα ονόματα με παίκτες που έχουν τα χαρακτηριστικά του Μπερνς…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook