Μιχαλόπουλος: «Θα τα πούμε αρκετές φορές με τους κυρίους Βατσινά»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Χρήστος Μιχαλόπουλος μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 κράτησε «κλειστά χαρτιά» σχετικά με τα ασφαλιστικά μέτρα των πρώην μετόχων του ΟΦΗ. Ο νομικός σύμβουλος του συλλόγου αναφερόμενος στην σημερινή διαδικασία τόνισε ότι «ειδοποιήθηκα τηλεφωνικά 11.25 ότι εκκρεμούσε μια υπόθεση λόγω ενός αιτήματος προσωρινής διαταγής από τους αδερφούς Βατσινά. Ζητήσαμε και πήραμε διορία μέχρι αύριο» είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας ότι «υπάρχουν επιταγές της ΠΑΕ ΟΦΗ που έχουν δοθεί ως αντάλλαγμα για την μεταβίβαση των μετοχών. Οι επιταγές έχουν βγει με απώτατο χρονικό ορίζοντα μέχρι τον Γενάρη του 2014. Παρ’ όλα αυτά, επειδή δεν πληρώθηκε η πρώτη επιταγή, οι αδερφοί Βατσινά φρόντισαν να σφραγίσουν όλες τις υπόλοιπες επιταγές ζητώντας να κατασχεθεί κάθε πηγή εσόδων προς την ΠΑΕ ΟΦΗ όπως τα τηλεοπτικά δικαιώματα».

Παράλληλα άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να προβεί η ΠΑΕ ΟΦΗ σε νομικές ενέργειες κατά των αδερφών Βατσινά «από ότι φαίνεται, θα τα πούμε ξανά αρκετές φορές με τους αδερφούς Βατσινά».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Χρήστου Μιχαλόπουλου στον Athletic Radio 104,2

Για το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν προβλήματα στην ΠΑΕ ΟΦΗ: «Είναι μια υπόθεση που γίνεται σε έναν χρόνο που μπορεί να δημιουργήσει οικονομικά προβλήματα στον σύλλογο. Οι αδερφοί Βατσινά επέλεξαν αυτή τη νομική οδό και εμείς από την πλευρά μας θα αναπτύξουμε τα νομικά δικαιώματα μας».

Για την υπάρχουσα συμφωνία: «Τον Γενάρη του 2010 βρισκόμασταν στην Football League και γνώριζαν ότι η αποπληρωμή του αντίτιμου θα γινόταν μόνο αν η ομάδα ανέβαινε στην Σούπερ Λίγκα. Παρ’ όλα αυτά, προχώρησαν στο σφράγισμα των επιταγών που μπορεί να είναι μια νόμιμη ενέργεια αλλά όχι ηθική. Όταν υπέγραφαν το ιδιωτικό συμφωνητικό με την ΠΑΕ ΟΦΗ γνώριζαν ότι μόνο αν η ομάδα έπαιρνε την άνοδο για την Σούπερ Λιγκ θα μπορούσαν να πάρουν τα χρήματα τους. Το αναγνωρίζω ότι θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα στην αδειοδότηση όμως είμαι σίγουρος ότι δεν το έκαναν αυτό επειδή η ομάδα αν δεν έπαιρνε την άνοδο τότε οι αδερφοί Βατσινά δεν θα έπαιρναν ούτε δεκάρα τσακιστή».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ ΟΦΗ: «Η θητεία μου στον ΟΦΗ ορίζεται ως εξής. Μια ημέρα χαρά, την αμέσως επόμενη λύπη. Με τον ΟΦΗ δεν μπορείς να ησυχάσεις και να πλήξεις. Η προσπάθεια αδειοδότησης για την επόμενη σαιζόν ξεκίνησε την επόμενη ημέρα της εξασφάλισης της ανόδου στην Σούπερ Λίγκα ούτως ώστε στις 31 Μαρτίου να είμαστε πανέτοιμοι. Ο κόσμος γνωρίζει το 2% ή το 3% από όσα έγιναν καθ’ όλη την διάρκεια της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου. Κάθε Κυριακή ηρεμούσαμε για 90 λεπτά και μετά στεκόμασταν στα προβλήματα μας και ιδιαίτερα ο πρόεδρος του ΟΦΗ ο Νίκος Μαχλάς».

Για το ενδεχόμενο τιμωρίας της ομάδας: «Ο κόσμος του ΟΦΗ δημιούργησε μια φανταστική ατμόσφαιρα που κατέπληξε το πανελλήνιο. Καλό θα είναι όμως στο επόμενο παιχνίδι, ο κόσμος να κρατήσει κάπως το πανηγυρικό κλίμα γιατί ο πειθαρχικός κώδικας είναι ιδιαίτερα αυστηρός και ο ΟΦΗ δεν έχει καμία υποχρέωση να κάνει δώρο στην Σούπερ Λιγκ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook