“Μάχη” με τους αδερφούς Βατσινά που κατέθεσαν τα ασφαλιστικά μέτρα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μια τεράστια πηγή εσόδων για τον ΟΦΗ μπαίνει σε κίνδυνο καθώς κατατέθηκαν σήμερα τα ασφαλιστικά μέτρα των αδερφών Βατσινά κατά του ΟΦΗ ζητώντας το ποσό των 750.000 ευρώ και το οποίο επιθυμούν να το πάρουν μέσα από τα χρήματα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων!

Oι πρώην μέτοχοι της Κρητικής ομάδας κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΠΑΕ ΟΦΗ ζητώντας το ποσό των 750.000 ευρώ ενώ εντελώς αιφνιδιαστικά το δικαστήριο ενημέρωσε σήμερα τους ανθρώπους του συλλόγου ότι εκδικάζονται το πρωί. Τον ΟΦΗ εκπροσώπησε ο Χρήστος Μιχαλόπουλος ενώ από την πλευρά των αδερφών Βατσινά παρών ήταν ο νομικός εκπρόσωπος τους Μιχάλης Πρεβελιανάκης.

Τελικά, ο ΟΦΗ κατάφερε και πέτυχε αναβολή της εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων για το μεσημέρι της Τρίτης (12.30) οπότε και θα φανεί το αποτέλεσμα της υπόθεσης. Παρ’ όλα αυτά, αξίζει να αναφέρουμε ότι οι αδερφοί Βατσινά ζητούν να πάρουν τα χρήματα μέσω των εσόδων που προκύπτουν από τα τηλεοπτικά δικαιώματα αλλά και από την χορηγία του ΟΠΑΠ. Κάτι που αν γίνει πραγματικότητα, τότε ο ΟΦΗ κινδυνεύει να χάσει το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook