Ετοιμάζει τρίλιζα μεταγραφών

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τριπλό χτύπημα ετοιμάζει ο ΟΦΗ που εντός των επόμενων 48 ωρών αναμένεται να προσθέσει τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις.

Πέραν του επιθετικού που αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ ότι ο ΟΦΗ κοιτάζει στην Γαλλία, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Κρητική ομάδα βρίσκεται κοντά στην απόκτηση ενός αμυντικού χαφ αλλά και ενός επιτελικού μέσου που αγωνίζεται στα άκρα αλλά έχει και την δυνατότητα να παίξει ως «10αρι».

Αυτοί οι τρεις ποδοσφαιριστές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΟΦΗ ωστόσο όπως και στην περίπτωση του επιθετικού, έτσι και με αυτούς δεν έχει διαρρεύσει τίποτα απολύτως. Παρ’ όλα αυτά, όπως έλεγε χθες ο Νίκος Μαχλάς στους συνεργάτες του «οι παίκτες που θα έρθουν είναι σε θέση να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα μας».

Όπως και να έχει, η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται το απόγευμα της Τετάρτης με τον ΟΦΗ να βρίσκεται στην τελική ευθεία της ενίσχυσης του. Όσον αφορά τον Σεμπαστιάν Πιοντσέλ, ο Γάλλος αμυντικός χαφ βρίσκεται στο Ηράκλειο και δεν αποκλείεται ο αμυντικός χαφ για τον οποίο λένε στον ΟΦΗ ότι είναι κλεισμένος να είναι αυτός.

Στις παραπάνω τρεις μεταγραφές δεν συμπεριλαμβάνεται η διαφαινόμενη απόκτηση του Νέιθαν Μπερνς καθώς ο Αυστραλός έχει συμφωνήσει σε όλα και απομένει η λύση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ ώστε να οριστικοποιηθεί η μετακίνηση του στο Ηράκλειο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook