20 ματς αήττητος είναι στο «Γεντί Κουλέ» ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε αήττητος στο φετινό πρωτάθλημα και με το «Χ» κόντρα στον Ατρόμητο και έφτασε τα είκοσι παιχνίδια πρωταθλήματος που παραμένει αήττητος στο Ηράκλειο και το «Γεντί Κουλέ».

Η… μαγεία του «Γεντί Κουλέ» είναι εδώ και οδηγεί τον ΟΦΗ. Έπειτα από τέσσερα χρόνια παρουσίας της ομάδας στο άγευστο και άνοστο Παγκρήτιο Στάδιο, ο ΟΦΗ ξαναβρήκε την… «υγεία» του παίζοντας στην φυσική του έδρα που με την παρουσία χιλιάδων φιλάθλων έχει δώσει στον σύλλογο αυτό το κάτι που είχε τις προηγούμενες δεκαετίες που μεσουρανούσε στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το «κάστρο» του συνεχίζει να είναι απόρθητο και πλέον στον ΟΦΗ πάνε να συμπληρώσουν 14 μήνες που είναι αήττητοι μέσα στο Ηράκλειο και την Κρήτη που πάει να εξελιχθεί ξανά σε απόρθητο κάστρο. Με την προχθεσινή ισοπαλία, ο ΟΦΗ έφτασε τα 20 παιχνίδια πρωταθλήματος που είναι αήττητος, μεσολάβησε σε αυτούς τους 14 μήνες η ήττα στο κύπελλο από τον Ολυμπιακό Βόλου, με την τελευταία ήττα να είναι στις 2 Ιουνίου 2010 όταν και έχασε από τον Πανσερραϊκό στα πλέι – οφ. Ακολούθησαν οι δύο νίκες επί των Εθνικού, Πιερικού για να ολοκληρωθεί η διαδικασία των πλεί – οφ.

Από την αναμέτρηση με τους Σερραίους και μετά ακολούθησαν τα 17 παιχνίδια του περσινού πρωταθλήματος με το «Γεντί Κουλέ» να «βγάζει» αήττητο όλη την χρονιά. Σε όλο το πρωτάθλημα, ο ΟΦΗ πέτυχε 14 νίκες και άφησε βαθμούς μόλις σε τρία παιχνίδια αποτελώντας ένα πραγματικό «φρούριο» με τους παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου να τελειώνουν το πρωτάθλημα αήττητοι στο Ηράκλειο δημιουργώντας ένα ρεκόρ που είχε να κάνει την εμφάνιση του 24 ολόκληρα χρόνια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook