Photos / ΕΔΩ θα παίξει ο ΟΦΗ στην πρεμιέρα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε ένα γήπεδο χωρητικότητας 900 θεατών θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής ανάμεσα στον Εθνικό και τον ΟΦΗ.

Έχουν αλλάξει πολλά από την τελευταία φορά που οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν τον Ιούνιο του 2010. Τότε ο ΟΦΗ είχε αντιμετωπίσει τον Εθνικό στο Αιγάλεω σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από τα διαιτητικά όργια του Δαλούκα. Πέντε χρόνια μετά, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά με τον Εθνικό πλέον να αγωνίζεται στο δημοτικό γήπεδο του Μοσχάτου.

gipedo

 

Το γήπεδο μπόρει να υποδεχθεί περίπου 900 θεατές και διαθέτει δύο ξύλινες κερκίδες υποστηριζόμενες απο ικριώματα, μία πίσω απο την εστία στη νότια-νοτιοδυτική πλευρά του γηπέδου και μία στη δυτική βορειοδυτική πλευρά του γήπεδου. Το αθλητικό κέντρο μπορεί να φιλοξενήσει και νυκτερινούς αγώνες όντας επαρκώς εξοπλησμένο με προβολείς.

gipedo mosxatou (1)

Το γήπεδο του μοσχάτου ανακαινίστηκε το Δεκέμβριο του 2013 όταν και αντικαταστάθηκε ο συνθετικός χλοοτάπητας με νεώτερο τελευταίας τεχνολογίας κερδίζοντας ένα αστέρι απο τη Διεθνή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία 1/2 stars. Σ’αυτή την ανακαίνιση αντικαταστάθηκαν και οι μπάρες περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου και το συνολικό κόστος τον εργασιών ανήλθε στις 467.000€. Το έργο χρηματοδοτήθηκε εξ’ολοκλήρου απο τη Περιφέρεια Αττικής λόγω έλλειψης δημοτικών πόρων.

gipedomosxatou

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook