VIDEO / “Σφίγγα” για τα μεταγραφικά ο Σεροπιάν

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τεχνικός του ΟΦΗ ερωτήθηκε για την περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ και αρκέστηκε να πει “δεν μπορώ να πω κάτι”. “Στο πρωτάθλημα θα δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο” είπε για την κλήρωση της Πέμπτης. Δείτε το video με τις δηλώσεις του.

“Ήρθαμε για πρώτη φορά στο γήπεδο μας, ουσιαστικά τα παιδιά έκαναν μια καλή προπόνηση γνωρίζοντας το. Εμείς δεν έχουμε κάτι διαφορετικό στο μυαλό μας, συνεχίζουμε την δουλειά και περιμένουμε πως και πως την έναρξη του πρωταθλήματος ώστε να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο. Τα παιδιά που ήρθαν αργότερα στην ομάδα, προσπαθούν να προσαρμοστούν. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο για την προσπάθεια, δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο” ήταν η αρχική τοποθέτηση ενώ για το αν ο ΟΦΗ θα κάνει περισσότερες προσθήκες είπε: “Δεν μπορώ να πω κάτι”.

Ενώ για την κλήρωση της Γ’ Εθνικής που θα γίνει την Πέμπτη (10/9) στα γραφεία της ΕΠΟ, ο τεχνικός του ΟΦΗ, τόνισε πως «τις ομάδες και την κατηγορία την ξέρουμε και περιμένουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Εκεί θα κριθούμε όλοι».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook