Σαχινίδης: “Να είμαστε πρώτοι μέχρι το τέλος”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Βασίλης Σαχινίδης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ και τον στόχο – αυτοσκοπό της ανόδου.

“Ο πρώτος σκοπός είναι να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια και να πετύχουμε τον στόχο μας. Σημασία έχει να βγει η ομάδα από αυτήν την κατηγορία. Και απαιτεί μεγάλη προσπάθεια” ήταν τα πρώτα λόγια του τελευταίου, χρονικά, μεταγραφικού αποκτήματος του ΟΦΗ ενώ αναφέρθηκε στην περσινή άνοδο με τα Τρίκαλα λέγοντας ότι: “Βασικά είχαμε καλή ομάδα και πολύ καλό κλίμα. Ο κόσμος ήταν κοντά και με μεγάλη προσπάθεια, όλα τα παιδιά ένα – ένα και ανέβηκε η ομάδα. Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Σαχινίδης στον Athletic Radio 104,2

Για τον ανταγωνισμό που θα βρει ο ΟΦΗ: “Σίγουρα κάθε αντίπαλος θα θέλει να κερδίζει τον ΟΦΗ γιατί είναι μεγάλη ομάδα. Θα πρέπει να δείξουμε πάθος και αποφασιστικότητα για να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Είναι μια κατηγορία που είναι διαφορετική και θέλει δύναμη, πάθος και πράγματα που πρέπει να τα δείχνουμε στο γήπεδο. Πρέπει να τα κάνουμε όλα για να είμαστε πρώτοι μέχρι το τέλος”.

Για την αποχώρηση του από τα Τρίκαλα: “Είχα συμφωνήσει με την προηγούμενη διοίκηση και άλλαξαν τα πάντα. Τι να πω, άλλαξαν όλα τα πράγματα και βρεθήκαμε εκτός ομάδας. Το ζήτησα και εγώ να φύγω γιατί καταλάβαινα τις καταστάσεις. Ήταν τουλάχιστον κωμικοτραγικά όσα συνέβησαν στα Τρίκαλα τον τελευταίο μήνα”.

Για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ: “Είχαμε κάποιες συζητήσεις και εντάξει δεν το πολυσκέφτηκα. Μόνο και μόνο επειδή είναι ο ΟΦΗ, αποφάσισα να έρθω εδώ και να κάνω ότι πρέπει για να βγει η ομάδα. Παντού υπάρχει πίεση και πέρυσι υπήρχε στα Τρίκαλα. Σημασία έχει να το αποβάλουμε, να μην το έχουμε μέσα μας και η ομάδα να πετύχει τον στόχο της ανόδου”.

Για το “Γεντί Κουλέ” και για το ότι έκανε εκεί ντεμπούτο ως επαγγελματίας: “Είναι πολύ ατμόσφαιρα και το θυμάμαι ακόμα το παιχνίδι. Πιστεύω ότι κάνει καλό, να συσπειρωθεί και να είναι έτοιμη 100% η ομάδα ώστε να πετύχει αυτό που θέλει”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook