“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Παρασκευή 31 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Παρασκευή 31 Ιουλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθηναϊκού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Ο Νίκος Κουσίδης βρίσκεται στο στόχαστρο του ΟΦΗ και οι διοικούντες προσπαθούν να εντάξουν τον παίκτη στο ράστερ. Ο 22χρονος μέσος κατάγεται από το Ηράκλειο και από τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι το τέλος της σεζόν πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον Ηρόδοτο. Μάλιστα στην ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού είχε 11 συμμετοχές και 2 γκολ. Ο νεαρός παίκτης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρόδοτο και έχει περάσει ακόμη από τον Παναθηναϊκό και τον Άρη Θεσσαλονίκης. Ανοιχτό παραμένει το θέμα της παραμονής του 20χρονου αμυντικού Μπάμπη Δαμιανάκη, καθώς υπάρχει διαφορά με τον παίκτη στον οικονομικό τομέα. Θα αποκτηθεί και ένας έμπειρος επιθετικός και οι διοικούντες για τη συγκεκριμένη θέση έχουν απλώσει δίχτυα και στην αγορά του εξωτερικού. Όσον αφορά την προετοιμασία, συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και ο τεχνικός Μουράτ Σεροπιάν γυμνάζει πρωί και απόγευμα τους παίκτες του με το βάρος να πέφτει στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Mc δύο νομικούς otnv Αθήνα Ο ΟΦΗ παίρνει πάνω του το θέμα της εκκαθάρισης της εταιρείας και της δήλωσης συμμετοχής στη Γ Εθνική, καθώς οι συνεχείς αναβολές από τα αρμόδια όργανα έχουν προκαλέσει μια καθυστέρηση και προβληματισμό στην ομάδα των επιχειρηματιών που έχει αναλάβει τα ηνία της κρητικής ομάδας. Έτσι, με απόφαση που ελήφθη στην τελευταία συνεδρίαση, το νομικό επιτελείο του ΟΦΗ θα ενισχυθεί με δυο νομικούς οι οποίοι θα τρέξουν όλες αυτές τις υποθέσεις τόσο στο Ηράκλειο όσο και στην Αθήνα. Όπως αποφασίστηκε, ο νομικός Δημήτρης Μηλαθιανάκης από το Ηράκλειο και ο φίλος του ΟΦΗ και έγκριτος νομικός Μανώλης Φωτάκης από την Αθήνα θα έχουν συνάντηση στην πρωτεύουσα τις επόμενες ημέρες, ώστε από κοινού να επισκεφθούν την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Sportday

Η εκκαθάριση της ΠΑΕ και η δήλωση συμμετοχής στη Γ Εθνική απασχολούν αυτές τις μέρες τον ΟΦΗ. ο οποίος ανέθεσε σε δύο δικηγόρους να προχωρήσουν στις απαραίτητες επαφές με Υπουργείο Ανάπτυξης. ΕΕΑ και Football League. Ο Μουράτ Σεροπιάν δοκιμάζει αυτές τις μέρες νεαρούς ερασιτέχνες παίκτες απ όλη την Κρήτη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook