“Να φτιάξουμε ομάδα που θα τους πνίγει”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μουράτ Σεροπιάν δεν έχει κρύψει ότι ο ΟΦΗ είναι η μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του. Και έτσι δουλεύει περνώντας ατελείωτες ώρες στο γήπεδο.

Στόχος του νέου τεχνικού του ΟΦΗ είναι να δημιουργήσει μια ομάδα που δεν θα έχει καμία απολύτως ομάδα με την κατηγορία. Όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και… φυσιογνωμικά. Μια ομάδα δηλαδή που να μην έχει καμία σχέση με τις υπόλοιπες της Γ Εθνικής στο στυλ παιχνιδιού αλλά και στον τρόπο που θα αγωνίζονται στο πρωτάθλημα. Άλλωστε, ο ΟΦΗ στην Γ Εθνική πρέπει να είναι περαστικός όχι μόνο βαθμολογικά αλλά και… αγωνιστικά. “Θα φτιάξουμε μια ομάδα που θα την χαίρεται ο κόσμος και θα “πνίγει” τον αντίπαλο” λέει στο περιβάλον του ο “Σέρο” που δεν κρύβει την ικανοποίηση του για το γεγονός πως δημιουργήθηκε μια ομάδα που έχει τα απόλυτα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού που εκείνος επιθυμεί: Να κρατάει μπάλα, να είναι εκείνη το αφεντικό σε όλο το 90λεπτο και να μην δίνει ούτε το παραμικρό δικαίωμα στον αντίπαλο του ΟΦΗ.

Με την ολοκλήρωση του ρόστερ, ο Σεροπιάν θα είναι σε θέση να παρουσιάσει τον ΟΦΗ όπως θέλει μιας και όπως είναι τώρα δομημένη η ομάδα, χρειάζεται κάποιους παίκτες που θα κάνουν την διαφορά και θα τελειοποιήσουν τα σχέδια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook